Annonce

Tempospecialist gæster Viften
Rasmus-Quaade-U23-enkeltsta.jpg
Cykelrytteren Rasmus Quaade besøger Viften den 5. september i forbindelse med en ny dokumentarfilm om ham. Foto: Arkiv
Cykling Der bliver fart over feltet, når cykelrytteren Rasmus Quaade aflægger Kulturhuset Viften en visit onsdag den 5. september i forbindelse med en ny dokumentarfilm om ham.

”Moon Rider – kør til du dør” er titlen på den spritnye dokumentar om cykelrytteren Rasmus Quaade. Den har Danmarkspremiere i næst uge og vises i 30 biografer landet over.

Dokumentaren følger Quaades kamp for at blive professionel cykelrytter og om de udfordringer, han må igennem, for at opnå det største ønske: at blive verdensmester i enkeltstart.

Annonce

Quaade trådte sine første cykelsko i CK Fix og har for nyligt vundet både DM og EM i enkeltstart for U23-ryttere. Senest har han kørt med i Post Danmark Rundt og deltaget på det danske landshold ved OL i London. Sidste år fik han et gennembrud med VM-sølv i enkeltstart for U23-ryttere. I øvrigt et mesterskab, der blev afholdt i København.

Forestillingen begynder onsdag den 5. september kl. 18, og der vil inden dokumentarvisningen være mulighed for at møde hovedpersonen, der også vil skrive autografer til de fremmødte. Medlemmer fra den lokale cykelklub vil være talstærkt repræsenteret og sætte stemningen på en hyggelig aften i selskab med en af Danmarks bedste cykelryttere.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top