Annonce

Stjernen lyste i Arenaen
RMB-AaB_QF3_25_280212_BP.jpg
Rødovre tabte træningskampen mod Stjernen med 3-5 torsdag aften. Foto: Arkiv
Ishockey Der var ingen nåde fra den svenske træner Magnus Sundquist, da han torsdag aften gæstede hans gamle hjemmebane med norske Stjernen Hockey. Nordmændene vandt fortjent træningskampen mod tyrene med 3-5 efter en ny match præget af udvisninger.

Træningskamp
Rødovre Mighty Bulls – Stjernen Hockey 3-5
(1-2, 0-1, 2-2)
13:45 0-1 Andrew Cox (Paulsen, Persson)
14:08 1-1 Anders Schultz (Contois, Astrup)
15:33 1-2 Markus Persson pp2
33:03 1-3 Tomas Sanisalo (Macijevskis, Heesbråten)
45:19 1-4 Kevin Macnamara (Karlsson)
47:39 1-5 Tomas Sanisalo (Macijevskis, Heesbråten)
49:32 2-5 Jannik Karvinen (Lassen)
57:33 3-5 Jannik Karvinen (Bigler, Lassen)
Udv.: RMB 4×2 min. + 1×20 min. (Allesøe), SH 8×2 min. + 1×20 min. (Danielsson)
Skud: 30-24 (7-7, 11-6, 12-11)
Tilskuere: Ca. 200 (skøn fra rnn.dk)

Svenske Magnus Sundquist var for en kort stund tilbage på trænerbænken i Rødovre. Denne gang dog på udeholdets bænk, idet han med sit norske hold, Stjernen Hockey, lagde vejen forbi Rødovre Skøjte Arena i forbindelse med holdets træningsophold i Danmark.

Annonce

Kampen blev – som den foregående mod Odense – præget af utrolig mange udvisninger. Stjernen var det bedste hold på dagen til at udnytte dem, og de løb med en sikker og fortjent sejr på 3-5. Den svenske træner for nordmændene fik dermed ’hævn’ over sine danske kolleger.

Fra kampens begyndelse blev der gået til vaflerne fra begge sider. Gæsterne havde medbragt stor støtte i form af cirka 20 feststemte supportere. Der var tilmed fremmødt norske reportere, der transmitterede live via radioen.

Rødovre fik chancen i et par powerplay og havde flere kvalificerede afslutninger, men gæsternes målmand, Pål Grotnes, holdt tæt. I stedet var det Stjernen, som kunne bringe sig foran efter små 14 minutter.

Effektivitet en mangelvare
Under et halvt minut senere udlignede Anders Schultz til 1-1 på en returpuck tæt under mål. Blot halvandet minut efter lå pucken igen i målet bag Sebastian Dahm, idet Stjernen med stor kølighed omsatte en fem mod tre-situation. Nordmændene var i front 1-2 efter første periode, der havde budt på fin underholdning.

Rødovre fortsatte med spil i overtal i anden periode, men tyrene manglede den fornødne effektivitet til at omsætte de mange afslutninger ude fra. I stedet kunne udeholdet øge til 1-3 på et flot skud fra distancen i powerplay, og 19-årige Frederik Jakobsen, der netop havde byttet med Sebastian Dahm, var prisgivet.

Hjemmeholdet havde domineret anden periode i spil og chancer, men det norske hold var mest effektivt og førte med to inden de sidste 20 minutter.

Kort inde i tredje periode røg Morten Allesøe i fight med en nordmand, og begge endte med at få en game misconduct.

Stjernen lyste op
Rødovre gjorde antrit til lidt frustrationer i denne fase af kampen, og det hjalp derfor ikke, at Stjernen kom på 1-4 på endnu en flot scoring. Det blev også 1-5 få minutter senere, og så synes kampen afgjort til udeholdets fordel.

I de sidste ti minutter fandt Rødovre dog lidt tilbage i form af to scoringer af Jannik Karvinen. Den målfarlige forward viste, hvorfor han lå højt på topscorerlisten i sidste sæson.

Mere nåede Rødovre ikke, og Stjernen havde vundet 3-5. Det norske hold var simpelthen det bedste på dagen og udnyttede chancerne bedre. Magnus Sundquist gjorde altså det onde mod sine tidligere spillere og kolleger på den gamle hjemmebane, der i dag var ret så mennesketom.

Stjernen fortsætter deres turné i Danmark med to træningskampe mod henholdsvis Herlev Eagles og Copenhagen Hockey fredag og lørdag.

Rødovre fortsætter rækken af træningskampe, når de gæster Herlev på fredag i næste uge med kampstart kl. 20.50.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top