Annonce

Stiller altid op for fællesskabet
2610-prisen-gunver-sommer_0.jpg
Hele klassen hjælpes ad med at give Gunver 2610-Prisen. Foto: Brian Poulsen
2610-prisen At følge børn i skole kan være en triviel affære, der bare skal overstås på en god men hurtig måde. Sådan skulle det dog ikke gå for Gunver Sommer, da hun i tirsdags afleverede sin datter på Nyager Skole. Her fik hun nemlig overrakt 2610-Prisen for sit utrættelige arbejde for fællesskabet.

Det siges ofte, at Christian IV byggede Run-    detårn, men faktum er, at hundredvis af mennesker byggede tårnet, mens den danske konge ‘kun’ lagde navn til.
Gunver Sommer er en af dem, der handler.  
Gunver Sommer er mor med stort M til fem hjemmeboende børn (heraf tre bonusbørn), så der er nok at se til. Alligevel er hun altid den, der stiller op med stort overskud og engagement til aktiviteter, der styrker fællesskabet.
“Gunver er altid den, der tager initiativ til, at elever, søskende og forældre i hendes børns klasser på Nyager skole kan mødes over året og hygge sig sammen. Det være sig en overnatning på Skovly, skøjteløb, fællesspisning, rundbold, og andre sjove aktiviteter. Gunver sørger for tilmelding, for det praktiske, for at byde velkommen med et stort smil, for at bidrage med en quiz, gaver til vinderne, og alt muligt andet,” skriver to forældre fra klassen i Deres indstilling af Gunver Sommer.

Smiler altid

Annonce

 Men det er ikke kun som forældrerepræsentant, Gunver er en ildsjæl. Rødovrespejderne, Det Danske Spejderkorps, manglede for et års tid siden en ny leder, og Gunver sprang med det samme til. Og så går det jo som den slags ting gør med ildsjæle, og ganske kort tid efter blev hun gruppeleder i foreningen. Siden da er der sket rigtigt meget. Til sommerafslutningen forleden deltog nok dobbelt så mange som året forinden.
Når man kommer i spejderhuset, bliver man altid mødt af en smilende Gunver. Hjemmesiden er blevet stedet, hvor man både kan finde billeder fra gode oplevelser, praktisk information og fortællinger om, hvad der er foregået hos Rødovrespejderne. Også her tager Gunver initiativ til socialt samvær, byder velkommen og rydder op, når sammenkomsten er slut. Og en enkelt gåtur på 105 kilometer rundt om Bornholm, tager hun med højt humør sammen med sine børn og de andre spejdere,” forklarer klassens forældre.
Da avisen sammen med Arbejdernes Landsbank spurgte eleverne i klassen om ikke de ville hjælpe med at overrække den store check på 2610 kroner til Gunver, fordi hun er med til at gøre deres hverdag rigere, brød eleverne da også ud i glæde, og kappedes om at få flest fingre på det menneskestore bevis på Gunvers overskud. 

Alle steder
De, der har drenge, som spiller fodbold i Avarta sammen med Gunvers børn, siger, at hun også her er en central person for fællesskabet. Og selvfølgelig har hun også overskud til at følge sin mand og bonussøn, når de cykler rundt på de danske landeveje.
Måske der nu bliver råd til at tage bussen, hvis det skulle blive dårligt vejr.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top