Annonce

Stem Lasse Rise på forsiden
lasse-rise_morten-bertolt1_.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Sidste udkald for at stemme Rødovre-drengen Lasse Rise på forsiden til den nye klubudgave af FIFA 13, der udkommer i efteråret. Der skal vælges to Randers-spillere, som skal udgøre coveret.

Det er absolut sidste chance for at stemme på Lasse Rise som den ene af to fodboldspillere fra Randers FC, der kommer på forsiden af den nye udgave af det populære spil – FIFA 13. Afstemningen lukker mandag kl. 12.

”At spille FIFA giver os spillere et behageligt og afvekslende frikvarter mellem de mange træninger. Især når vi er på træningslejer, er FIFA populært på værelserne. Jeg har p.t. Ikke mødt noget i Randers, der har kunnet slå mig. Skønt spil,” siger Lasse Rise.

Supporterne har altså en unik mulighed for at stemme på lige netop deres favoritspiller.

”Det er et meget spændende projekt. Supporterne får mulighed for at vælge deres yndlingsspillere til forsiden af FIFA 13, og en del af overskuddet går til klubben. Og da vi ved, at både spillere og fans i mange år har været meget begejstrede for FIFA-serien, er dette jo en sjov og interessant mulighed, ikke blot for alle Randers-fans, men også for Randers FC og alle FIFA-fans,” siger Morten Nielsen fra Electronic Arts, der står bag FIFA-serien.

Næsten alle Superliga-klubber er med i projektet, og de forskellige supportergrupper har altså en chance for at præge blikfanget på det spil, som tusinder af mennesker hver dag kaster sig fra sofapositionen.

SÅDAN STEMMER DU! Klik ind på EA Sports’ Facebook-side (direkte link), https://www.facebook.com/easportsdk/app_271607446274794, og afgiv din stemme, hvis du mener, at Rødovre-drengen Lasse Rise skal pryde forsiden af et af de mest populære sportsspil i verden. Deadline er mandag (i morgen, red.) præcis kl. 12.

Den danske udgave af FIFA 13 udkommer kun til PlayStation 3 og Xbox 360.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top