Annonce

Stærkt comeback
Avarta-BSV_09_200512_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold I weekendens kamp på udebane mod Birkerød hentede Avarta tre point. Holdet var bagud to gange, men formåede alligevel at præstere et stærkt comeback og tog en sejr på 2-3.

Birkerød – Avarta 2-3 (1-1)
1-0 Jan Isaksen (4’)
1-1 Morten Johansen (12’)
2-1 Henrik Lyngsø Olsen (52’) Straffe
2-2 Mohamed Ali (70’)
2-3 Morten Seifert Bierrings (74’)

Avarta præsterede et flot comeback i lørdagens udekamp mod Birkerød, hvor det blev til en 2-3-sejr. Med sejren rykker holdet op på andenpladsen i 2. division Øst efter fire spillede kampe.

Annonce

Cheftræner Christian Grønbæk fortæller om kampen, der bød på både op- og nedture for de grønblusede.

”Vi kom godt ud og siad på det i starten med et par gode chancer. Vi kom så bagud 1-0 efter fire minutter, men udlignede otte minutter senere. Vi havde mange chancer i første halvleg, men fik ikke puttet dem ind. I pausen snakkede vi om, at vi bare skulle blive ved. På et eller andet tidspunkt måtte vi sparke bolden i kassen,” siger han.

I anden halvleg kom Avarta igen bagud for en stund, men en imponerende indsats blev afsluttet med to scoringer.

Stor moral
”I starten af anden halvleg scorede de på et billigt straffespark til 2-1. Så var det lidt op ad bakke igen, men vi kæmpede os tilbage og laver om på nogle ting. Vi scorede til 2-2 og et kvarter før tid til 2-3. Vi spillede en rigtig god kamp med god offensiv fodbold og producerede mange chancer,” fortæller han og fortsætter om holdets moral.

”Vi manglede bare lige at sætte den ind i kassen. Men vi viste enorm stor moral og mental styrke ved at komme tilbage to gange, og det var rigtig positivt.”

Han var tilfreds med holdets formåen i en kamp, der kan bruges som et perfekt eksempel på turneringens resterende kampe.

”Jeg var glad for at se, at holdet kæmpede sig tilbage to gange efter to dukkerter i kampen. Det håber jeg også, vi kan bruge i fremtiden; at vi er i stand til at kæmpe os tilbage. Det bliver der også brug for flere gange i turneringen. Nu er vi i fulde omdrejninger og har fundet formen efter lidt middelmådige tre første kampe,” slutter Christian Grønbæk.

I næste weekend får Avarta besøg af FC Roskilde, og der er kampstart søndag kl. 13 i Espelunden.

Kommentarer

1 kommentar om “Stærkt comeback”

  1. Leif siger:

    Lokal Nyt 29. august.

    Dejligt at Avarta vandt over Birkerød, men efter min mening hedder det at Avarta “tog en sejr på 3-2” og ikke “2-3 som er nævnt i avisen.

    Venlig hilsen

    En Avarta-fan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top