Annonce

Sænket kort før tid
avarta-herlev_01_050812_BP.jpg
Avarta tabte søndagens kamp med 0-2 til Helsingør. Foto: Arkiv
Fodbold I søndagens kamp mod førerholdet i 2. division Øst, FC Helsingør, måtte Avarta i slutminutterne sande, at det ikke rakte til point på et stegende hedt Espelunden Stadion. Udeholdet scorede to mål kort før tid og løb med sejren.

Avarta – FC Helsingør 0-2 (0-0)
0-1 Morten Juul Hansen (87’)
0-2 Martin Junior Christensen (90’)
Tilskuere: 483

Avartas startopstilling (4-5-1): Rasmus Pryts – Casper Windfeld, Michael Ø. Poulsen, Jesper Kristoffersen, Ousmane Seck – Morten Seifert, Jesper Larsen (74’ Mohamed Ali), Daniel G. Andersen, Morten Johansen (88’ Jesper Myhrmann), Danni Jensen – Alexander Lazerevic

Annonce

Det måtte have gjort ekstra ondt på Avarta-spillerne, at dagens 0-2-nederlag til Helsingør først blev en realitet i de døende minutter. Udeholdet satte føringen på en straffescoring tre minutter før tid og sikrede sejren på 0-2 i overtiden.

Kampen, der blev spillet i bagende hede og 28 grader celsius i Espelunden, kunne have gået begge veje. Helsingør havde dog den største koldblodighed og smartness i kampens slutfase, hvilket resulterede i et korrekt dømt straffespark få minutter før slutfløjt. 0-2-målet kom som en naturlig konsekvens af, at Avarta satsede frem ad banen efter scoringen af de orangeblusede gæster.

I de første 45 minutter bølgede kampen ellers frem og tilbage, og der var store, kvalificerede og nærgående chancer i begge ender. Men det var målmændenes eftermiddag på grønsværen til stor irritation for spillerne.

Avarta kom frem til flere gode muligheder, men både Jesper Larsen og Alexander Lazerevic misbrugte deres forsøg. En af halvlegens største chancer tilfaldt Daniel G. Andersen, der afsluttede ude fra efter en flot aflevering fra Danni Jensen.

Det blev ved 0-0 ved pausen, og Avarta-målmand Rasmus Pryts hev en stor redning frem få sekunder før pauseteen, der i dagens anledning formentlig bestod af litervis af koldt vand til de storsvedende spillere.

Sænket i slutminutterne
Målmændene fortsatte deres stærke præstationer i anden halvleg, mens der begyndte at indfinde sig småfrustrationer på især Avartas mandskab. Der manglede simpelthen kvalitet i flere af de indlæg, der blev produceret fra de grønblusede.

Danni Jensen, der igen i dag spillede en god kamp, blev snydt for at straffespark 20 minutter før tid. Herefter overtog Helsingør det meste af spillet, og udeholdet formåede at tilkæmpe sig det, som Avarta ikke kunne. Et korrekt dømt straffespark, som blev sikkert eksekveret af Helsingør-spilleren.

Kort inde i overtiden lukkede gæsterne kampen med en scoring til 0-2, alt imens Avarta satsede alt frem ad banen.

Avarta var uheldige med dagens resultat efter en kamp, der ellers bød på gode chancer for hjemmeholdet. Det pæne antal fremmødte tilskuere måtte gå slukørede hjem på denne solbeskinnede søndag eftermiddag.

Dagens dommertrio var ikke populær blandt publikum, hvilket i stor grad er forståeligt. Der var masser af tvivlsomme kendelser – eller rettere mangel på kendelser.

Anfører Morten Seifert fik inden kampen overrakt en buket blomster for sin kamp nummer 200 for Avarta. Han kan fortsætte mod de 300, når hans mandskab på lørdag ude møder Birkerød med kampstart kl. 15.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top