Rødovre Teaterforening inviterer ildsjæle i byen
roedekors_01_090812_BP.jpg
49 frivillige fra Røde Kors genbrugsbutik på Rødovrevej skal en tur i teatret. Formand for Rødovre Teaterforening overrækker her de mange fribilletter. Foto: Brian Poulsen
Gave til frivillige Rødovre Teaterforening inviterer 49 lokale frivillige fra Røde Kors genbrugsbutik på Rødovrevej i tea- tret. “De gør en stor indsats og derfor vil vi gerne give dem i god oplevelse,” siger formand fra Rødovre Teaterforening Svend Aage Branshøj.

Når Rødovre Teaterforening søndag den 26. august tager hul på en ny teatersæson, bliver det med 49 frivillige på første parket. Teaterforeningen har nemlig doneret 49 fribilletter til de frivillige fra genbrugsbutikken på Rødovrevej, som en tak for deres store indsats i lokalsamfundet.
“Vi synes de laver et stort og vigtigt stykke frivilligt arbejde og derfor kunne vi fra Rødovre teaterforenings side godt tænke os og invitere dem gratis i teatret,”  forklarer formand Svend Aage Branshøj.

Altid mødt med et smil
Svend Aage Branshøj har for nyligt besøgt butikken på Rødovrevej og han er glad for den varme og venlighed man bliver mødt med i butikken.
“Jeg var selv oppe og aflevere nogle skjorter, som jeg ikke brugte mere og jeg blev mødt med et stort smil,” siger han og tilføjer:
“Vi driver jo selv en teaterforeningen på frivilligbasis og vi ved derfor, hvor meget tid man bruger som frivillig,” slutter han.

Stor glæde
I Røde Kors butikken blev den overraskende gave modtaget med kyshånd.
“Vi er utrolig glade for at der en nogle der påskynder vores arbejde og på afdelingens vegne vil jeg gerne sige tak til Rødovre Teaterforening,” siger Ulla Sprangtoft, der er aktivitetsleder for genbrugsbutikken.
Teaterforeningen indleder sæsonen med en forestilling med musik og eventyr, hvor man blandt andet kan opleve Ghita Nørby. Hvis man vil se forestillingen side om side med de frivillige fra Røde Kors butikken, kan der bestilles billetter på viften.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top