Annonce

Powerplay gjorde forskellen
RMB-AaB-QF1_04_230212_BP.jpg
Mike Daugulis mener, at powerplay var hovedårsagen til, at Rødovre løb med sejren mod Odense. Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre slog til på powerplay i kampen mod Odense, og det var ifølge Mike Daugulis hovedårsagen til, at det blev til en sejr. ”Forskellen mellem holdene i dag var primært powerplay,” siger han efter matchen.

Rødovres canadiske fighter, Mike Daugulis, analyserede på Rødovres 5-2-sejr over Odense fredag aften.

”Det var vores anden sejr i ’pre-season’, så vi ved, at vi kan matche de her hold. Forskellen mellem holdene i dag var primært powerplay. Vi formår at score et par mål i overtal, så det var rigtig godt. Vi havde mere fart i skøjterne i dag end mod Herlev og havde farlige angreb frem ad banen. Vi gav heller ikke mange chancer væk foran målet, så det var perfekt,” siger han.

Annonce

Tyrene har bevaret store dele af truppen fra sidste sæson, og det er en klar fordel ifølge Rødovres #39.

”Jeg blev rigtig glad, da jeg så, at mange af de samme spillere fortsætter i klubben. Alle i omklædningsrummet tror på, at vi kan udrette noget godt. Og de nye spillere, der er kommet til, virker gode og ihærdige. For eksempel Matias Lassen, der gør det fornuftigt og imponerer hans alder taget i betragtning,” forklarer Mike Daugulis, der er fundet til rette i Rødovre igen efter en sommerpause i Canada.

Drøm gået i opfyldelse
”Jeg havde en rigtig god sommer og masser af restituering. Jeg føler mig 100 procent klar til den nye sæson og dejligt at være tilbage i Rødovre lidt tidligere, end jeg havde forventet.”

Rødovres 19-årige reservekeeper, Frederik Jakobsen, kom nøjagtig som i kampen mod Herlev ind og spillede de sidste 30 minutter. Han glæder sig over at få chancen på eliteholdet.

”Det har været spændende for mig endelig at få lov at prøve at spille på det her niveau. En af mine drømme er at komme op på eliten, og nu når det sker, så må jeg bare lære af ’Seb’ (Sebastian Dahm, red.). Det er fedt, at jeg har en førstekeeper, som jeg kan lære utrolig meget af her i den første sæson,” udtaler han og fortsætter.

”Der er lidt mere fart på hos eliten, og de skyder nok lidt hårdere. Jeg er ok tilfreds med mine første to kampe og skal bare fortsætte fremover.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top