Annonce

Politirapport
taxi_160209_BP.jpg
En taxachauffør blev i mandags anholdt for spritkørsel på Jyllingevej. Foto: Arkiv
politi En taxachauffør er blevet anholdt for spritkørsel på Jyllingevej, og en cyklist er blevet kørt ned på Tårnvej. Læs hele politirapporten her.

Taxachauffør anholdt for spritkørsel

Langt de fleste kunder tager det som en naturlig selvfølge at deres taxachauffør er ædruelig, når de bestiller en hyrevogn og lader sig transportere fra A til B.
Det er dog ikke alle chauffører der holder sig fra alkohol, når de er på arbejde. I mandags kl. 00.53 anholdt politiet et af de brodne kar i branchen. På Jyllingevej blev en 46-årig hyrevognschauffør anholdt, da han var påvirket af spiritus. Chaufføren, der var bosiddende i Farum, blev kørt til politigården i Albertslund til udtagelse af en blodprøve. Han blev løsladt nogle timer senere.  

Annonce

Cyklist kørt ned      
En 25-årig kvinde fra Rødovre blev tirsdag den 21. august kl. 15.01 påkørt af en bilist på Tårnvej. Kvinden kom cyklende i krydset Rødovre Parkvej/ Tårnvej og blev ramt af en bilist der foretog et højresving. Den 25-årige blev kørt til kontrol på Herlev Hospital.

Anholdt for spritkørsel
En 42-årig mand fra Herlev blev anholdt og kørt til politigården i Albertslund, efter at han fredag den 24. august kl. 23.58 var blevet standset i sin bil på
Roskildevej. Manden blev rutinemæssigt standset og testet for alkoholkørsel. Testen viste en promille over det tilladte og manden blev derfor anholdt. Efter afhøringen blev han løsladt. Han erkendte.

 

Spritter skiftede hest i vadestedet
Det skulle vise sig at være en rigtig dårlig idé, da en 21-årig mand lørdag den 25. august kl. 08.06  valgte at køre over for flere røde lys i Rødovre. En borger anmeldte nemlig den uacceptable kørsel og senere lykkedes det politiet at standse den unge bilist i Valby. Han blev spurgt, om han havde taget stoffer. Det sagde han først ja til, men nægtede det igen. Han nægtede også at have kørt over for flere røde lys. Han blev kørt til Albertslund politigård for at få taget en blodprøve. Han nægtede også spirituskørsel.
Bildæk eksploderede
En 26-årig kvinde fra København var onsdag den 22. august kl. 09.47 involveret i et solouheld på Jyllingevej. Kvinden ramte formentlig midterrabatten, hvorved et dæk eks-ploderede, og hun mistede herredømmet over bilen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top