Annonce

Politiet passer på de nye skolebørn
skolestart1_100810_BP1.jpg
Politiet er på skolerne for at kontrollere, om færdselsloven bliver overholdt, men også for at gå i dialog med forældre og børn om trafiksikker færden. Foto: Brian Poulsen
skolestart Københavns Vestegns Politi opfordrer alle bilister til at holde godt øje med de mange nye skolebørn.

Hundredvis af børn stifter i denne uge bekendtskab med folkeskolen for første gang.
De nye små trafikanter skal lære at færdes sikkert på vejene til og fra skole og Københavns Vestegns Politi er på pletten for at hjælpe børnene godt på vej.   
“Det er vigtigt, at de nye forældre og børn får en god start, og de garvede er ekstra opmærksomme på de nye små,” siger Per Hansen, leder af Københavns Vestegns Politis Færdselssektion.

Grønne kasketter
De nye skolebørn der starter i 0. klasse, får en grøn kasket og en gul trafikvest af deres lærer. Kasketten gør de små synlige i trafikken og minder bilisterne om de nye trafikanter. Derudover får eleverne en mappe med et opgavehæfte og en folder med gode råd til forældre om, hvordan man finder den bedste skolerute og træner sine børn til at færdes trafiksikkert.
Der er opsat vejkantplakater ved skoler og skoleveje og Københavns Vestegns Politi opfordrer alle trafikanter til at være opmærksomme.
“Hold øje med de grønne kasketter og gule veste – og pas godt på de mange nye små trafikanter, siger Per Hansen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top