Pokalen gik til BK Vest
Roedovrecup-vest-roedovre_40_040812_BP.jpg
Der var aldrig rigtig spænding om udfaldet i finalen i Rødovrecup. BK Vest vandt hele 6-2, Foto: Brian Poulsen
Fodbold Der blev aldrig spænding om udfaldet, da finalen i Rødovre Cup 2012 lørdag blev spillet på Valhøj Skole. BK Vest kørte i sikker stil en 6-2-sejr hjem over BK Rødovre, og pokalen blev fortjent hævet i vejret af de gule og blå.

Finale, Rødovre Cup 2012
BK Vest – BK Rødovre 6-2 (4-0)

B.77 Mandskor satte stemningen frem mod årets traditionsrige finale i Rødovre Cup, og der blev grillet og hygget blandt de fremmødte tilskuere på Valhøj Skole.

Annonce

Det blev hurtigt klart, at BK Rødovre ikke ville få et ben til jorden i årets finale – hertil var BK Vest for overlegne allerede fra kampens indledende fase.

Kampen begyndte dog med et par gode BK Rødovre-muligheder, men herefter stod der BK Vest på det meste. Halvlegens første scoring faldt efter otte minutter og godt en halv time senere var stillingen øget til 4-0. Det blev samtidig også halvlegsresultatet.

Anden halvleg begyndte med BK Rødovre som det boldbesiddende hold, og der blev også reduceret til 4-1 efter kun fem minutter. En kærkommen scoring for et ellers trængt mandskab.

Der gik ikke mere end et par minutter, før BK Vest havde øget føringen til 6-1 inden for blot fire minutter, og så var finalen reelt afgjort.

Der blev reduceret yderligere til 6-2 fra BK Rødovre, og dette blev også finale-resultatet. En fortjent sejr til de gule og blå fra BK Vest, og pokalen, som det tydelige tegn på sejren i turneringen, blev behørigt løftet i vejret, samtidig med at champagne-propperne sprang om ørene på et jublende hold.

Tilfreds og stolt træner
Det var også en tydeligt glad BK Vest-træner, vi fangede i kølvandet på den flotte turneringssejr.

”I betragtning af, at vi spillede to timer i torsdags (semifinalen, red.), så synes jeg, at det var imponerende. Vi scorer på vores chancer, så i det store hele er jeg tilfreds,” siger træner Kjeld Petersen.

BK Rødovre blev ikke levnet mange chancer mod et sprudlende og effektivt BK Vest-mandskab.

”Jeg havde ikke selv set BK Rødovre spille hernede, for da de spillede, trænede vi. Da vi kom foran med 4-0 inden for kort tid, så synes jeg, det var flot at holde føringen kampen ud. Jeg synes, det var en fin turnering, men ærgerligt med afbuddet fra blandt andet Islev,” udtaler Kjeld Petersen, inden han kan lade sig fejre med resten af holdet.

BK Vest løb altså med sejren og håneretten i byen i Rødovre Cup 2012, og pokalen kan nu fortjent tage plads i klubbens klubhus.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top