Overnat på rådhusplænen
telt-raadhusplaenen_01_1408.jpg
Husk pløkker og respekt for dine nye naboer, hvis du hører til dem, der gerne vil overnatte til Rødovre Festival 2012. Foto: Brian Poulsen
Rødovre festival Selvom de offentligt ansatte må stå model til mange lignende vittigheder, kommer vi nok aldrig tættere på en sovende person på rådhuset end på lørdag, hvor man må slå sit telt op og overnatte på rådhusplænen. Men efter 17 bands, iPod-battle, fodboldturnering, diskotek og bueskydning kan der blive brug for det.

Husk pløkker og respekt for dine nye naboer, hvis du hører til dem, der gerne vil overnatte til Rødovre Festival 2012. Her må man for første gang nogensinde nemlig godt tage sit telt med hjemmefra og overnatte (på eget ansvar) på rådhusplænen.
Inden da har græstæppet ellers dannet rammerne om både en hyggelig fodboldturnering, noget sjovt promillebold, Angry Birds i kæmpe udgave og bueskydning. På den modsatte side af rådhuset kan man få lavet prøve-tatoveringer spille wordfeud i kæmpestørrelse, hygge sig med Fifa eller slappe af med backgammon hos HK Ungdom og tegneserier foran biblioteket. Nå ja, og høre en masse fed musik selvfølgelig.
Når det store øl og madtelt lukker samtidig med scenen på rådhuspladsen, fortsætter festen indendørs i Viftens store sal.
Her må man dog ikke nyde egne drikkevarer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top