Økonomisk maveplasker i Vestbad
vestbad_05_260712_BP.jpg
Det samlede resultat for Vestbads årsregnskab for 2011 viser et underskud på 382.000 kr. Nye tal for halvårsregnskabet for 2012 viser, at Vestbad allerede har reduceret beløbet med 80.000 kr. Foto: Brian Poulsen
underskud Vestbad havde et underskud på 382.000 kr. sidste år. Det viser det samlede resultat for Vestbads årsregnskab for 2011

Vestbad kom ud af 2011 med et underskud på 382.000 kr. Det fælleskommunale bad har dog reduceret udgifterne væsentligt i 2012, hvilket afspejler sig i halvårsregnskabet for 2012. Her har Vestbad allerede reduceret underskuddet med 80.000 kr.
“Det mindre underskud er forventet med de uforudsete hændelser, som tidligere har været omtalt. 2011 var et meget udfordrende år for Vestbad, men det ser ud til, at man har fået taget de svære, men nødvendige besparelser, som betyder, at man kommer ud på den anden side med skindet på næsen. Det er glædeligt, at der er positive takter i halvårsregnskabet for 2012, og at Vestbads økonomi igen er på rette spor,” siger næstformanden for Kultur- og Fritidsudvalget Lene Due (A).

Planer for femtiden
Vestbad er ejet i fællesskab af Rødovre og Brøndby Kommune. De to kommuner har i fællesskab nedsat en styregruppe, der skal komme med forslag til visioner og fremtidige behov for badet.  Styregruppen kommer også til at gennemgå bygningsmassen, og skal lave en handleplan, der håndterer de aktuelle udfordringer med Vestbads fysiske rammer, f.eks. omklædningsfaciliteterne.
“Vestbad er et meget populært sted. De mange tusinde besøgende og kloren i vandet slider på de fysiske omgivelser. Det er jo kun godt, at vi har et så attraktivt sted i Rødovre. Men det betyder, at det bliver nødvendigt at renovere Vestbad inden for de næste 4-5 år. Det gælder også bade- og omklædningsforholdene, som godt kunne trænge til en kærlig hånd inden for de kommende år,” siger Lene Due.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top