Annonce

Ny sæson med smalle film
seniorbio.jpg
Filmen ‘Best exotic marigold hotel’ - en film om en flok ældre/pensionister der tager til indien for at nyde deres otium. Den kan bl.a. opleves i Viften. Foto: Presse
Seniorbio Ældre Sagen er klar med endnu en omgang 'Seniorbio' i Viften. Foreningen har udvalgt fire film og igen i år er blikket rettet mod de smalle film.

“Det er film med hændelser fra det virkelige liv. Film om Spiderman og andre superhelte passer nok ikke til vores temperament,” fortæller formand for Ældre Sagen i Rødovre, Yvonne Jørgensen, med et smil på læben.
Hun har selv været med til at udvælge filmene og hun håber af de fire film vil danne ramme for nogle hyggelige samtaler og gode diskussioner efterfølgende.
“Vi forsøger altid at finde gode film med handling fra det virkelige liv. Vi går meget op i det sociale og derfor er der igen i år dækket op til kaffe og kage efter filmene. Her kan man så hygge og komme hinanden ved. Filmene kan måske være genstand for debat, men det bestemmer man jo selv. Rammerne er i hvert fald i orden. Hyggen må man selv skabe,” siger Yvonne Jørgensen.

Udsolgt to år i træk
‘Seniorbio’ er populært og de sidste to år har biografarrangementerne således været udsolgt. Billetsalget til de fire film har tidligere fundet sted i ugerne op til den første visning, men i år skal man købe billetter til de fire forestillinger på dagen for den første visning.
“Billetterne sælges den 1. september kl. 11.00 i Viften og kl. 12.00 viser vi den første film,” siger Yvonne Jørgensen. 
De fire film bliver vist henholdsvis den 1. september, 6. oktober, 3. november og 1. december. Prisen for alle fire film er 180 kr. inklusiv kaffe og kage efter hver film.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top