Annonce

Ny godkendt test
RMB-AaB_QF3_25_280212_BP.jpg
Rødovre vandt testkampen mod Odense med 5-2. Foto: Arkiv
Ishockey Der var ingen tvivl om udfaldet af fredagens træningskamp mellem Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs. Tyrene havde et ekstra gear og sendte de fynske hunde hjem med et 5-2-nederlag. RSIK-spilleren Emil Rasmussen debuterede og nettede dobbelt for hjemmeholdet.

Træningskamp
Rødovre Mighty Bulls – Odense Bulldogs 5-2
(1-0, 2-1, 2-1)
02:44 1-0 Jannik Karvinen (Rådde, Contois) pp1
25:18 2-0 Mike Rådde (Contois, Terminesi) pp2
26:36 3-0 Emil Rasmussen (Karvinen)
34:40 3-1 Blaz Gregorc
44:33 3-2 Rasmus Ericsson (Sundin, Smedegaard)
47:48 4-2 Emil Rasmussen (Smidt, Terminesi)
59:14 5-2 Andy Contois, straffeslag
Udv.: RMB 7×2 +1×10 (Ulrich Linnet), OB 9×2 + 1×10 (Kristian Jensen)
Tilskuere: Ca. 300 (skøn fra rnn.dk)

For Rødovre var det den anden rigtige træningskamp (den interne kamp fraregnet), mens det for fynboerne var første test i opstartsfasen. Brian Madsen, træner for klubbens U20- og 1. divisionshold, havde i fravær af den normale cheftræner for RMB, Brad Gratton, fået tjansen som chef for eliteholdet. ’Gratts’ er som bekendt med U20-landsholdet i Rusland de næste par uger.

Annonce

Hjemmeholdet sendte Odense og Rødovre-drengen Morten Andreasen hjem med et fortjent nederlag på 5-2. Tyrene havde et højere tempo, som udeholdet ikke kunne matche.

Begge mandskaber fik dog rig mulighed for at øve både under- og overtalsspil i første periode, idet hoveddommer Bo Andersen fordelte udvisningerne nogenlunde ligeligt mellem de to hold. Dog havde Rødovre problemer med en spiller for meget på isen ved to uafhængige tilfælde.

Periodens eneste scoring tilfaldt Rødovre, der ved Jannik Karvinen i powerplay kom foran efter små tre minutter på et skud fra distancen. Ellers en periode med lidt løse chancer i begge ender, men målmændene, Sebastian Dahm og Alex Petizian, lukkede godt af. Odense skulle tydeligvis først vænne sig til tempoet efter en lang sommerpause.

I de midterste 20 minutter fik Rødovre flere muligheder i powerplay, og tyrene øgede såmænd også til 2-0 i fem mod tre efter fem minutter. Det var Mike Rådde, der sendte pucken ind på et slagskud.

Hjemmeholdet kom også på 3-0, da den 17-årige debutant Emil Rasmussen sendte pucken ind forbi Odenses nye canadisk/italienske keeper. Det lignede svære tider for de fynske hunde, der havde store problemer med at følge med i Rødovres tempo.

Rødovre kørte den hjem
Halvvejs i perioden overlod Sebastian Dahm målmandsposten til reservekeeper Frederik Jacobsen. Den unge målmand startede stærkt, men måtte alligevel kapitulere fem minutter før anden pause. Et lidt tilfældigt mål, hvor hans udsyn var spærret. Tyrene var dermed fortjent og komfortabelt i front med 3-1 inden sidste periode.

Kort inde i kampens sidste periode kiksede Rødovre i forsvaret, og det resulterede i en 3-2-reducering af Odense. Men glæden varede kun kort i den fynske boks, for Emil Rasmussen kunne med sin anden scoring bringe Rødovre på 4-2 efter flot forarbejde af Michael Smidt, der fandt debutanten på modsatte stolpe.

Tredje periode var ligeledes skæmmet af udvisninger, hvilket var en gennemgående tendens i matchen. Men det gav en unik chance for begge hold til at øve ’special teams’.

Kampen blev sluttet af med en straffeslagsscoring af Andy Contois, der køligt udplacerede målmanden. Resultatet lød dermed på 5-2 til Rødovre, der kan se tilbage på to fornuftige træningskampe med masser af spilletid til de unge talenter.

I aften var RSIK-spilleren Mikkel Sørensen nemlig igen med og arbejdede hårdt, mens 16-årige Matias Lassen gik uimponeret til værks i det bageste geled. Han kan med tiden erstatte Tobias Ruelykke, der overværede kampen fra tilskuerpladserne. Han rejser til sin nye klub i Chicago om to ugers tid.

Rødovre Mighty Bulls spiller igen på torsdag, når den tidligere RMB-cheftræner Magnus Sundquist gæster byen med hans norske hold Stjernen. Der er kampstart kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top