Annonce

Nulløsning på Amager
avarta-b1908_27_220412_BP.jpg
Avarta fik ét point med hjem fra udekampen mod B 1908. Foto: Brian Poulsen
Fodbold I weekendens kamp i 2. division Øst fik Avarta et enkelt point med hjem fra Sundby på Amager. Kampen mod B 1908 endte uafgjort 0-0, og cheftræner Christian Grønbæk er tilfreds med indsatsen.

B 1908 – Avarta 0-0 (0-0)
Tilskuere: 265

Avartas pointudbytte efter sæsonens første to kampe er på fire efter weekendens nullert mod Amager-klubben B 1908.

Annonce

”Det var en kamp uden de store chancer, hvor B 1908 lever lidt på deres standardsituationer og prøver at vinde på fysikken. De stillede sig lidt og kiggede på os, og så spillede vi videre men kom kun til få chancer. Vi formåede ikke at spille os rigtig igennem den sidste tredjedel,” siger Avarta-træner Christian Grønbæk og fortsætter.

”Vi havde besluttet os for, at vi ikke ville gå op og angribe og satse for enhver pris at få en sejr på udebane. For hvis modstanderen ikke spiller for at vinde på hjemmebane, så må vi være glade nok for det ene point. Og vi var ikke i stand til at score, så vi tager det ene point.”

I sæsonens første kamp fik Avarta en 2-0-sejr hjemme mod Herlev, men der var faktisk fremgang at spore hos de grønblusede i kamp nummer to.

”I forhold til den første kamp, så havde vi bolden meget mere mod B 1908 og havde nogle rigtig gode spil på midtbanen og i forsvaret. Så vi byggede videre på vores gode første halvleg i sidste weekend. Vi spillede en fin kamp og var godt koncentreret, men vi var bare ikke gennembrudsfarlige nok. Vi løftede faktisk vores niveau lidt på mange af pladserne,” slutter Christian Grønbæk over for rnn.dk.

På tirsdag skal Avarta i aktion i pokalturneringen, når holdet på udebane møder B 93 kl. 19 på Østerbro Stadion.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top