Annonce

Nomineret til titlen som årets chauffør
sulejman_buschaufoer.jpg
Sulejman kom til Danmark i 1995 fra Makedonien, og her startede han med at rengøre busserne. Men efter to år, fik Sulejman chancen for at komme bag rattet. “Min chef spurgte mig, om jeg ikke burde tage erhvervskørekort. Så kunne jeg blive buschauffør i stedet,” siger Sulejman. Foto: Privat
den venlige chauffør Den gode danske sang 'Vores buschauffør kan ikke køre bus' passer ikke på Rødovreborger Sulejman Baftijari. Han er nemlig nomineret til titlen som Årets Chauffør 2012.

Sulejman Baftijaris passagerer på linje 22 i Hvidovre er så glade for deres chauffør, at de har nomineret ham til titlen som Årets Chauffør 2012.
Sulejman Baftijari forsøger altid at hjælpe passagererne på den bedst mulige måde og Sulejmans venlige person og gode service, bliver bestemt værdsat af passagererne. I en SMS skriver en af hans passagerer:
“Til Sulejman på linje 22. Jeg stod i et kryds med barnevognen og ventede på grønt lys, og kunne se bussen komme. Jeg vinkede til chaufføren, og han ventede på mig, indtil jeg kunne komme over vejen. Da jeg kom ind i bussen, sagde han: ‘du vinkede til mig, lad os hilse pænt’, og gav mig hånden,” lyder det i indstillingen.

Venter altid
Mange borgere har sikkert oplevet, at deres bus er kørt lige for næsen af dem. Det sker ikke så tit for Sulejman. Faktisk sker det slet ikke. Bussen kører nemlig kun hver halve time i dagtimerne og en gang i timen om aftenen. Derfor er det vigtigt, at alle når bussen – især hvis passagererne er dårligt gående eller har barnevogne med.
“Vi skal jo gøre det bedste, vi kan. Hvis jeg kan se én, der kommer løbende, så venter jeg. Så får alle en bedre bustur,” fortæller Sulejman.  
Det er netop den ekstra hjælp og opmærksomhed i hverdagen, Sulejman er god til. Som buschauffør er han rolig og tålmodig, men det vigtigste for ham er, at der er en god service i bussen. Derfor smiler han altid til sine passagerer, og som regel får han også et smil tilbage.
“Jeg prøver altid at give en ekstra service. Verden er så stressende i dag, så jeg vil gerne give en hånd til folk, der for eksempel går dårligt,” forklarer Sulejman.

Annonce

Passagerernes valg
Sulejman er sammen med seks andre buschauffører nomineret til titlen som Årets Chauffør 2012, og det er passagererne, der afgør, hvem der løber med sejren.
Frem til 17. august kan passagererne stemme på deres favorit til prisen via www.buschauffor.dk. Og den 2. september kåres Årets Chauffør 2012 ved en stor fest på Christiansborg Slotsplads.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top