Annonce

Michael Smidt: Det gik fornuftigt
RMB-AaB-QF1_19_230212_BP.jpg
Kaptajn Michael Smidt var glad for indsatsen i sejren over Herlev Eagles. Foto: Arkiv
Ishockey Rødovres sejr på 4-1 i træningskampen mod Herlev var en god oplevelse for kaptajn Michael Smidt. ”Man skal lige finde timingen igen efter flere måneders pause, men jeg synes, det gik fornuftigt i dag,” siger han kort efter lokalopgøret.

Efter 4-1-sejren over Herlev i fredag aftens træningskamp talte vi med Rødovres kaptajn, Michael Smidt. Han glædede sig over at være i gang igen.

”Det var dejligt at starte med et lokalopgør. Første kamp er som altid lidt speciel, fordi man er lidt rusten. Man skal lige finde timingen igen efter flere måneders pause, men jeg synes, det gik fornuftigt i dag. De kæder, vi havde trænet med de sidste tre dage, fungerede ganske udmærket, og vi havde måske lidt fordel af den interne 070-122 kamp, vi spillede i tirsdags. Lige at få det rustne spil ud af kroppen,” siger han til rnn.dk.

Annonce

Herlev havde periodevis gode ridt frem ad banen, men overordnet set var tyrene det stærkeste hold på dagen.

”Jeg synes, vi var lidt foran i blandt andet skøjteløb. I første periode får vi lidt powerplay, hvor vi ikke scorer, mens Herlev får lidt i anden periode. Alligevel er det os, der scorer det første mål, og det er op ad bakke for dem. Og så havde vi lige overtaget til at lave to mere. Tredje periode bliver en god kamp alligevel. De kommer lidt tilbage, og jeg synes generelt, at det var en god træningskamp,” lyder det fra kaptajnen.

Godt samarbejde i kæden
Smidt spillede selv i kæde med Jannik Karvinen og Adrian Ekström, og samarbejdet med de to herrer var på plads – ligesom i sidste sæson.

”Mit samarbejde med Karvinen og Ekström fungerede fint. Man finder hurtigt tilbage til det gamle spil, fordi man kender hinanden. Det er nemmere at forudse ens reaktionsmønstre, også selvom det er første kamp. Man har lidt på fornemmelsen, hvor de andre går hen. Det kunne man godt se, at vi havde i forhold til Herlev, der havde svært ved at forudse spillet internt i kæderne. Så alt i alt har vi nok nogle mere sammenspillet kæder,” udtaler han 050-858 og fortæller om holdets nye spillere.

”De viser gode takter, og de har gjort det godt alle de unge, hver gang der er blevet taget nogle op på holdet. Og vores nye back Jeff Terminesi ser god ud. Han er teknisk, har et godt overblik og er en god playmaker, så det ser helt klart fornuftigt ud. Ser vi os i forhold til andre hold, er vi måske lidt tynde lige i øjeblikket, men det har vi også været de andre år.”

Rødovre er kendt for et stærkt sammenhold, og det skal også bære holdet langt i år, hvis det står til RMBs kaptajn.

”Vi er kommet langt på sammenhold og fået vores sammenspil til at fungere, og det virker som om, at der er en kemi allerede. Der ser lovende ud, men man kan aldrig spå om, hvordan det kommer til at gå. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at fungere stærkt som et hold, og hvor der ikke er nogen uden for. Det ser jeg helt klart som en af vores forcer og styrker,” slutter Michael Smidt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top