Annonce

Månedens Mission: Red Barnet
redbarnet_Rony_1.jpg
12-årige Rony fra Bangladesh drømmer om en dag at blive ingeniør, hvis han bliver gammel nok. Foto: Presse
månedens mission Hver dag risikerer små børn liv og lemmer på giftige fabrikker, børn belures på Internettet og børn lider med dårlige forældre i dårlige hjem. Søndag den 2. september river unge fra Multibanen en dag ud af kalenderen til ære for disse børn, når de samler ind i Red Barnet store landsindsamling. Vi håber du vil gøre det samme.

Sidste år hjalp Red Barnet mere end 53.000 børn i den etiopiske provins, North Wollo. På søndag samler organisationen igen ind blandt danskerne for at hjælpe børn overalt i hele verden. Men det første skridt skal som altid tages ved din egen hoveddør lige her i Rødovre.
Hvad enten du tømmer sparegrisen og velvilligt lader døren stå på klem, så de mange indsamlere kan hjælpe Red Barnet med at gøre en større forskel, eller du vælger at gå ud af døren og selv samle ind på dagen, så vil din indsats gøre en forskel.
Derfor har vi på Rødovre Lokal Nyt også ryddet annoncer og nyhedshistorier væk fra disse to sider for at støtte op om de unge fra GAM3, der har gjort det til en tradition at hjælpe andre børn denne dag. Månedens Mission kalder vi det på avisen, og vi håber, at alle borgere og andre foreninger støtter op om idéen ved selv at samle ind og give store bidrag. Årets Mission kalder de unge frivillige indsamlere det selv.

Vil gerne gøre en forskel. Og naturligvis er det dem, der har ret.
“Vi vil gerne gøre en forskel, ligesom der er andre, der har gjort en forskel for os. I Afrika har børnene ikke engang rent vand. Det kan vi hjælpe med ved at samle ind til Red Barnet,” siger den 14-årige Hadia, der normalt bruger sin fritid på at træne basketball på Multibanen i Kærene.

Annonce

Gøre noget godt
Alligevel kommer hun ikke til at savne den gode følelse i kroppen efter træning, når hun på søndag løber op og ned af trapperne i byen, for at få så mange penge som muligt samlet ind.
“Jeg var også med sidste år, og bagefter havde jeg det virkelig godt med, at vi havde gjort noget godt for andre. Det er forfærdeligt for de børn, der ikke kan gå i skole, men må arbejde med farlige ting. Deres samfund er ikke lige så godt som vores her i Danmark, og det er synd for dem,” siger hun.
“Hvis vi med vores lille indsats denne ene dag kan gøre en forskel, så synes jeg næsten det er vores pligt at gøre det.  Faktisk håber jeg, at alle andre synes lige så godt om idéen, så de giver rigtig mange penge, eller selv melder sig som indsamlere,” understreger Hadia.

Meld dig som indsamler
Det er ikke hver dag, at man møder en så stor gruppe 14-årige, der på den måde er villige til at gøre en indsats for børn de ikke kender, og vi håber, at hele Rødovre vil være med til at ‘redde barnet’.

Hvis du vil melde dig som indsamler for Red Barnet kan du gøre det på hjemmesiden    www.redbarnet.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top