Annonce

Magnus Sundquist: “En mærkelig følelse”
WEB_RMB-Odense_82_260112_BP.jpg
Magnus Sundquist var for en kort stund tilbage i Rødovre Skøjte Arena. Foto: Arkiv
Ishockey Det var en helt speciel oplevelse, der ventede Magnus Sundquist på sin tidligere hjemmebane. ”Jeg må sige, at det var en mærkelig følelse at gå ind ad den anden korridor,” siger svenskeren efter Stjernens sejr på 3-5 over Rødovre.

Det måtte have været en smule nostalgisk for Magnus Sundquist at være tilbage i Rødovre Skøjte Arena – og så endda stå i spidsen for udeholdet. Det var ikke desto mindre også erkendelsen fra den svenske coach.

”Jeg har været her i 11 år – syv år som spiller og fire år som træner, så det er mange år. Alle mine venner er her, og så må jeg sige, at det var en mærkelig følelse at gå ind ad den anden korridor (udeholdets spillergang, red.),” siger han til rnn.dk foran Stjernens omklædningsrum.

Annonce

Stjernen havde den effektivitet, som Rødovre ikke besad i aftenens træningsduel.

”Vi kom herned for at vinde kampen, så det var en god skalp at tage for os. Jeg synes også, vi spiller godt og har fart i skøjterne. Vi havde selvfølgelig fuld respekt for Rødovre, men vi var bedre end dem i dag, og derfor vandt vi kampen. Vi har et stort spring fra de bedste spillere til de unge, der med tiden vil blive gode,” forklarer Sundquist.

Han overlod trænergerningen til canadiske Brad Gratton, der stod i spidsen for Rødovre i hele sidste sæson og som fortsætter mindst to år for Vestegnsklubben.

”Rødovre har en vinderkultur, og Brad Gratton har ført det videre med sin egen stil, som jeg overlod forrige sæson. Der er lidt flere unge spillere på holdet i dag, end da jeg var der,” lyder det fra svenskeren.

Kommet for at slå danskerne
Stjernen er på en mini-visit til Danmark, hvor der fredag og lørdag venter kampe mod Rødovres rivaler fra Herlev og Copenhagen.

”Vi er kommet herned for at vinde kampene, så i morgen (fredag, red.) skal vi træne lidt powerplay og få de nye importspillere ind i spillet,” slutter Magnus Sundquist.

Trænerteamet for Rødovre Mighty Bulls i aftenens kamp var igen 1. divisions- og U20-duoen Brian Madsen og Arne Schultz.

”Det er ikke meget anderledes at stå i spidsen for RMB end for mine egne drenge – de er bare ældre,” siger Brian Madsen og fortsætter.

”Det er svært at sammenligne kampene mod Odense og Stjernen, for der er en stor forskel mellem de to modstandere. Stjernen var noget bedre, og det er også sådanne modstandere, vi skal møde lidt oftere, for det er dem, der udvikler spillerne. Vi kigger på udviklingen og ikke så meget på resultatet.”

Rødovre var igen uden U20-landsholdsspillerne Sebastian Bergholt, Mathias Bau Hansen og Patrick Rasmussen. Desuden var Tobias Hansen heller ikke omklædt. Sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Gert Hansen, har foreløbig ingen kommentarer til, hvorfor backen ikke har spillet i de sidste kampe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top