Annonce

Lokker mænd i biffen med øl og action
the-expendables2.jpg
Viftens nye koncept ‘Mandag for mænd’ starter med filmen The Expendables 2 (billedet). Inden længe er der et modsvarende koncept klar til kvinderne i form af 'Tøsetirsdag'. Foto: Presse
biograf Viften introducerer et nyt biografkoncept der udelukkende er for mænd. Iskolde fadøl skal sammen med Sylvester Stallone, Bruce Willis og Arnold Schwarzenegger være med til at lokke mænd i bio- grafen.

Glem alt om ‘Far til fire i sneen’ og langtrukne kærlighedsfilm, hvor de to hovedpersoner alligevel finder sammen til sidst. Når Viften fra mandag den 3. september lancerer deres nye biografkoncept ‘Mandag for mænd’ vil der være helt anderledes dynamit på drengen.
 Én mandag i hver måned vil der fremover tone rå manpower ud på lærredet og på mandag starter Viften med Sylvester Stallone, Bruce Willis og Arnold Schwarzenegger i én og samme film.
“Til ‘Mandag for mænd’ er der mulighed for at slippe hjemmefra og se en film af den slags, kvinder ikke gider se – og i øvrigt slet ikke forstår facetterne af. Så lad kærester og koner blive hjemme og tag en friaften med drengene. Tidspunktet ligger, så det passer ind lige efter fodbold, tennis eller is-hockey mandag aften,” siger John Frobøse fra Viften.

Mandemad og øl
‘Mandag for mænd’ lægger ud med de to drengerøvsfilm i form af ‘The Expendables 2’ mandag den 3. september. og ‘Ted’ mandag 10. oktober.       
Filmene starter kl. 20.45 og inden vil der være lidt godt til ganen i foyeren.
“Forinden er der, i macho-ånden, en øl i foyeren og en refill i pausen, som er med i billetprisen. Hertil er der mulighed for at få en solid omgang chili con carne, som kan tilkøbes i en udvidet billet,” forklarer John Frobøse. Billetter kan bestilles i Viften.
Vær opmærksom på at en billet med mad senest skal købes fredag inden forestillingen på viften.dk.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top