Annonce

Læsere hjælper barnebarn
urne-natasja_01_170812_BP1.jpg
Efter tre måneders ventetid kan Natasja nu takket være to anonyme læsere få sin mormor i jorden. Foto: Brian Poulsen
afslutning Flere læsere har efter sidste uges historie om Natasja, der er fanget i en økonomisk strid mellem sin bedemand og Grøndalslund Kirkegård, tilbudt at betale for bisættelsen af hendes mormor, der døde for tre måneder siden.

I døden er alle lige, plejer man at sige. For Natasjas mormor gælder det gamle mundheld dog ikke. Stadigvæk står urnen med hendes aske på hylden hos en bedemand, og stadigvæk nægter Grøndalslund Kirke at tage imod urnen uden betaling. De venter på svar fra kirkeministeriet, som skal tage stilling til, hvem der skal betale resten af regningerne for bisættelsen.
Hverken Natasja eller hendes mor kan nemlig selv betale, og der er ikke flere penge tilbage af dem, som Rødovre Kommune har bevilget til en bisættelse.

Forfærdelig ventetid
Mens kirke og bedemand venter på ministeren, har Natasja haft svært ved at komme videre. Men nu skal den forfærdelige ventetid være slut, og urnen skal i jorden.
Læsere af Rødovre Lokal Nyt, som ønsker at være anonyme, har sagt, at de gerne vil betale regningen for at få mormoderen behørigt i jorden.
Endelig. Faktisk har flere ringet og spurgt om de kunne hjælpe, og to personer har sagt, de gerne vil betale regningen. “Det kan ikke passe, at det stakkels pigebarn skal holdes fanget på den måde, det har jo været forfærdeligt nok for hende at miste sin mormor, nu må det være slut med at skulle lide,” siger den ene af to hemmelige velgørere.
“Det er forfærdeligt ikke at kunne sige farvel på en ordentlig måde, for så kan man ikke komme videre med sit liv. Jeg håber, at hun nu kan få lukket det kapitel i sit liv og starte igen på en frisk,” siger den anden.
“Jeg er meget rørt, og meget taknemmelig. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Tak,” siger Natasja, der en af disse dage efter tre måneders ventetid kan sige ordentligt farvel til sin mormor.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top