Annonce

Kvit rygerne
Chrummer_ryge.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Hvis der kommer én stramning til af rygeloven, så bliver jeg anarkist. Og så vil jeg forsøge, at få følgeskab af andre rygere og så skider vi på rygeloven.

Vi vil så ryge på restauranter, busser, i børneinstitutioner og endda på fødegangen. Jeg skal ryge foran min nabos dør og puste røg inden gennem hendes brevkasse. Jeg vil ryge i bussen, toget, borgerservice, hjemme hos DIG mens du AMMER og i din bil.
Vi skal huske på, at for ganske få år siden, var det ok at ryge disse steder. Jeg forstår skam godt at røg er generende og farlig for mine medmennesker og jeg ved også, at rygning er skadelig. Men det kan fandme ikke skade alverdens, at jeg går en tur langs Roskildevej med en smøg i kæften. Jeg synes sgu jeg er en hensynsfuld ryger.  Men når lovgivning bliver hetz, bizar og stupid, så står jeg fandme af.
På Østerbro ligger der en skole. Over for skolen ligger der en børnehave. Ingen af de ansatte må ryge på matriklen.  Så nu ryger lærerene foran børnehaven og pædagogerne ryger foran skolen. Gennemtænkt lov?? Nu må man så ikke ryge foran institutioner for unge under 18. Men du må godt ryge i busskuret foran Rigshospitalets Cancer afdeling. Er rygning mindre skadelig og mindre generende på naboens gadehjørne?
Jeg er ikke stolt af, at være ryger  (og hvis du kommer med den kommentar om ”så kan du bare stoppe” – så skal jeg gerne stoppe…din tunge så langt ned i dit tarmsystem, at du kan række tunge når du bøjer dig!) – men jeg skal fandme ikke gemmes væk. Jeg mener ikke, at have set nogle videnskabelige beviser for, at unge begynder at ryge hvis blot de SER en ryger.
Og hvis det er tilfældet, er det så ok med druk i det offentlige rum? Hvis du er alkoholiker kan du sætte dig på en bænk og drikke hjernen ud i kogesprit. Ja du kan endda gøre det i en kommunalt finansieret skurvogn på Lillekær. Men rygere!!!! De skal bare skride ad helvede til. Narkomaner kan få et fixerum, men kan en ryger få et rygerum. Nix. Smøger er meget værre end heroin. På legeplader må man stille specielle affaldscontainere op til brugte sprøjter. Men et askebæger. Nix.
Nu må man ikke ryge foran skolen, men at der står en flok alkoholikere HVER evig eneste dag foran Valhøj Skole. Det er sgu helt i orden. Troede vi havde større problemer med unge og druk end unge og røg…Men hvad ved jeg. Jeg er jo bare en skide dødsdømt ryger.  Der er OK at standerstive sprittere skræmmer livet ud af vores børn på vej i skole, bare de ikke ser en ryger. Det er også OK med halvdøde narkomaner i parker og haver. Måske man tænker, at det virker præventivt på de unge?

”Ja, men alkohol og narko er IKKE skadelige for andre end dem der indtager dem”. Det synes jeg så lige, at man skulle prøve at spørge barnet eller konen til den standerstive narkoman om.

Annonce

Og ”Kræftens Bemægtigelse”, kan kun brokke sig over, at rygeloven er for slap?? Hvordan skulle man skærpe den? Dødsstraf? Hvis Kræftens Bekæmpelsen går så meget ind for hetz og forfølgelse af en bestemt befolkningsgruppe, så må jeg opsige mit medlemskab. For jeg støtter ikke foreninger som hetzer. Jeg har ikke behov for at gå med en jødestjerne – I kan genkende mig på smøgen i kæften…Hej jeg hedder Christian. Jeg er ryger!

Kommentarer

3 kommentarer om “Kvit rygerne”

 1. Michelle siger:

  SÅDAN Cristian… Jeg er med dig.

 2. Hej Christian
  Din kommentar er på vej ind i min hjemmesides gæstebog, håber det er OK…
  Jeg er eks ryger, men ikke p.g.a. deres hetz og jeg er IKKE blevet frelst, der pulses stadig på livet løs i vores hjem og sådan bliver det ved med at være…;0)
  Go´ Røg
  Lotte

 3. Hej Christian. Du er havnet på min hjemmeside under gæstebog, håber det er OK..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top