Annonce

Hvem skal være årets idrætsudøver og leder
18_FIR_.jpg
Orient Fodboldklubs Ungdomsråd vandt sidste år titlen som Årets Idrætsledere. Foto: Anders Søgaard
idrætspris Sidste års idrætspriser stod i ungdommens tegn. Om det også bliver sådan i år er helt og holdent op til læserne. Nominér din foretrukne idrætsudøver og idrætsleder her på rnn.dk.

Sidste år kunne 57 ungdomsmestre og 108 seniormestre lade sig hylde i Rødovrehallen til den årlige Foreningslederfest. Rødovre Håndbolds U16 Piger og Orient Fodbolds Ungdomsråd modtog en særlig hyldest, da de løb nemlig af sted med FIRs og Rødovre Lokal Nyts idrætspriser for henholdsvis Årets Idrætsudøver og Årets Idrætsleder.
Hvem der skal modtage de ærefulde priser i år, er indtil videre et helt åbent spørgsmål. Der er flere sportspræstationer der har vakt opsigt i løbet af året, men hvem der i sidste ende kan lade sig hylde, er helt op til læserne. Tiden er nemlig igen inde til, at læserne kan nominere deres yndlingsud- øvere og ledere til FIRs og Lokal Nyts idrætspriser.

Godt eksempel
“Vi beder om læsernes hjælp med at finde frem til Årets Idrætsudøver, fordi det er vigtigt at hylde idrætsfolk, som har præsteret noget ekstraordinært, og som i kraft af deres præstationer er et godt eksempel for andre idrætsudøvere. Men de er også et produkt af det flotte foreningsarbejde, som er foregået i ungdomsårene i kommunen, og derfor skal vi også finde Årets Idrætsleder, som er en mindst lige så vigtig pris,” siger FIRs formand Poul Lundberg Andreasen.

Annonce

Vigtigere endnogensinde
 Poul Lundberg Andreasen mener ligefrem, at årets priser er vigtige end nogensinde. Især idrætslederprisen. Krisetiderne gør det nemlig ikke mere attraktivt at engagere sig frivilligt i foreningslivet, da der skal præsteres mere end nogensinde for at få det til at køre rundt.
“DIFs undersøgelse fra 2010 viste, at der stadig er stor interesse for at lave et frivilligt arbejde, når det blot ikke bliver for forpligtende.  Rollerne, formand og kasserer, er iflg. undersøgelsen uhyre vigtige og uden dem kan man ikke drive en forening. Mange vil gerne være med til at arrangere et sommerstævne eller være holdleder en enkelt sæson, men færre og færre påtager sig de tunge roller,” siger han og fortsætter:
“Derfor skal vi hylde dem, der får det hele til at hænge sammen. Dem der laver det vedholdende arbejde,” forklarer Poul Lundberg Andreasen. 
Du kan nominere din foretrukne idrætsudøver og idrætsleder ved at udfylde kuponen her på siden, eller ved at sende en begrundet mail med dit navn, samt navnet på din kandidat til rnn@rnn.dk

Kommentarer

1 kommentar om “Hvem skal være årets idrætsudøver og leder”

  1. mette killerup siger:

    Undertegnede indstiller hermed min nabo,Eddie Jensen som årets idrætsudøver.
    Eddie er dansk veteran mester i 100m løb på tiden 21,09 sek.
    Trods sin høje alder er Eddie en meget aktiv idrætsudøver, der imponerer os alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top