Annonce

Hvad skal der ske med Kaffetårnet?
irma-bygningen_2610_02_2607.jpg
Rødovres postnummer, 2610, er en oplagt mulighed, hvis Kaffetårnet skal have et nyt skilt på toppen. Foto: Illustration
nyt skilt? Kaffetårnet har mistet sin hovedbeklædning, men det kan hurtigt få en ny. Vi kommer her med tre bud på nye skilte, som fremover kan byde velkommen til byen.

Irmaskiltet pryder ikke længere Kaffetårnet og må erklæres død, borte og begravet. Rødovre Kommune har sagsøgt Coop for hærværk mod Kaffetårnet, men mens den anmeldelse bliver behandlet kan man med rette vende blikket tilbage til det ‘nøgne’ tårn og gruble over, hvad der eventuelt kunne pryde toppen af Kaffetårnet fremover.
Borgmester Erik Nielsen har på nuværende tidspunkt ikke gjort sig nogle tanker om, hvad der skal ske med tårnet, men han afviser ikke, at en ny udsmykning kan blive aktuel.

Skilt eller ikke skilt.
“Det hele er sket i sommer-   ferien og vi var som bekendt total uforberedte på, at skiltet blev fjernet, så vi har endnu ikke haft nogen drøftelser omkring, hvad der skal ske, og om der overhoved skal ske noget,” forklarer Erik Nielsen, inden han fortsætter:
“Jeg kan se i avisen at der er forslag til et nyt skilt og det kunne da godt være, at vi skulle lave en konkurrence, hvor borgerne kunne komme med forslag omkring, hvad der skal erstatte Irmaskiltet. Det har vi gjort før, da vi skulle finde på et navn til Rødovre Skøjte Arena, så jeg er ikke afvisende overfor tanken,” siger borgmesteren.

Annonce

Topmålet af arrogance
Irmaskiltet har altid været en del af Kaffetårnet og måske ville det være bedst, hvis tårnet helt undgik at få et nyt skilt på toppen.
“Man kan overveje om der skal stå noget, for det behøver der jo ikke nødvendigvis,” siger Erik Nielsen, der stadig har en stor portion harme tilovers for Coop Danmarks gøren og laden i sagen.
“Jeg fastholder, at det er vandalisme og mangel på empati. Det er topmålet af arrogance, men nu er skiltet revet ned og nu må vi kigge fremad,” slutter han.

 

Kommentarer

3 kommentarer om “Hvad skal der ske med Kaffetårnet?”

  1. Morten siger:

    2610 vil se godt ud…..!

  2. Kim Christiansen siger:

    Rødovres logo… Absolut ikke det på det nederste billede, som efter min mening ser kikset ud.

  3. Michael BJ siger:

    Hvorfor ikke bare lave et nyt Irma-skilt og så forlange at Coop betaler for fremstilling og opsætning? Det ville da være passende, når de nu uretmæssigt har fjernet det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top