Annonce

Havebal i stegende hede
havebal5.jpg
Foto: Anders Søgaard
dans på rødovregaard Der var ikke kun tango for to, men for over 150, da der i søndags blev afholdt et stort udendørs musik- og dansearrangement i haven bag Rødovregaard. Solen skinnede ubeklageligt hele eftermiddagen og Rødovregaards daglige leder, Bent Hansen, kan ikke sætte mange negative gloser på det nye tiltag.

“Vi har ramt det rigtige koncept. Det var en fantastisk stemning og en god danselyst. Man kunne godt Have håbet på et lidt større fremmøde, men det altså første år vi arrangere dans og musik i baghaven og derfor vil jeg betegne det som et rigtig flot fremmøde. Det er starten på en dansetradition, så det skal vi helt sikkert prøve igen til næste år,” siger han.

Annonce

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top