Annonce

Feriesjov med volleyball
Volley-Sommercamp-2012-Rødovre-Lokal-Nyt-31.jpg
Der var diplomer og medaljer til de deltagende børn ved onsdagens afslutning. Foto: Privat
Kidsvolley Børn i alderen 6 til 12 år har i denne uge kunnet prøve kræfter med Kidsvolley i Rødovrehallen, og sommerferietilbuddet har været populært blandt byens børn.

Kidsvolley skal være med til at vække interessen for de børn og unge, som har gået og overvejet at begynde til volleyball eller som blot vil lære sporten bedre at kende. RS-Volley, som står for arrangementet, håber, at klubben får medlemsfremgang efter tre dage med masser af sjov, hygge og boldspil.

”Vi har haft 19 børn med til arrangementet, hvor fælles for dem alle er, at de ikke spiller volleyball til daglig. Vi håber selvfølgelig, at nogle af dem får lyst til at begynde til sporten,” siger kasserer i RS-Volley, Karin Finner Madsen.

Annonce

Arrangementet har været med deltagelse af børn, der går fra 1. til 4. klassetrin, og ved onsdagens afslutning var der en lille belønning.

”Der er medaljer, diplomer og sponsorgaver til børnene, samtidig med at vi har tilbudt lidt mad og drikke. Så det har også været et sundt projekt,” fortæller Karin Madsen om det gratis arrangement.

En sjov sport
Begejstringen for volleyballspillet var også stor, da vi selv talte med børnene i en lille pause.

”Jeg synes, det er en sjov sport, og det har været sjovt at spille med. Jeg kan måske godt tænke mig at starte til det,” siger Rasmus, der i næste uge begynder i 2. klasse.

11-årige Julie er derimod mere sikker, når spørgsmålet går på, om hun kunne tænke sig at begynde til sporten.

”Ja, det kunne jeg rigtig godt. Det er en sjov sport, hvor man skal være opmærksom hele tiden. Der sker mange ting. Og så er det en god ting, at man skal samarbejde meget i spillet,” siger hun.

Der kan hentes yderligere information om sporten og indmeldelsesproducere på klubbens hjemmeside www.rs-volley.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top