Annonce

Blokadevagter ved vejlegården
chrumme u har der stået blokadevagter ved Vejlegården i 3 måneder. Men hvem er disse blokadevagter. Hvem har tid til at stå udenfor en vindblæst kro i Vejle i 3 måneder. Er de arbejdsløse?

Og skulle de så ikke teoretisk, sidder der hjemme og stå til rådighed for arbejdsmarkedet.
Hvis de er arbejdsløse, får de det så ikke lidt svært hvis de skal have job? Hvis man sætter “Blokadevagt” på sit CV, får det nok ikke lige en arbejdsgiver til at hoppe op og ned i direktør-stolen af begejstring.
Jeg ved godt at mange er uenige med mig, men jeg synes altså at blokader,   lockout og faglige møder, hører en anden tid til. Især når vi taler om en virksomhed, som blot har valgt at lave en overenskomst med en anden fagforening. Nu ved jeg at 3F vil sige, at KRIFA ikke er en fagforening. Men det er det altså i min terminologi. Vi taler altså ikke om underbetalte polske jordbærplukkere som er stuvet sammen i et spidstelt på Lolland.
I mit job er man ikke medlem af en fagforening. Og hvis jeg skulle beslutte mig for at blive medlem af en fagforening, så ville det nok ikke være Kristelig Fagforening. Hvorfor? Af samme årsag, som jeg ikke ville melde mig ind Muslimsk Fagforening, Katolsk Fagforening eller Pædofil Fagforening. Jeg er ikke specielt kristen, så hvorfor blande religion og fagforening sammen? Man ville jo heller ikke købe sit brød hos “Hustruvoldsmandens Konditori”.
Men vi skal huske på, at vores fagforeninger har været meget dygtige til at skabe de tålelige arbejdsvilkår vi har i dag, men måske er tiden inde til at ændre strategi. Blokader er på en eller anden måde lidt tarvelige og lidt Al Capone agtige. Kunne man ikke finde på noget andet?
Det er lige som når der er overenskomstforhandlinger. Man hører altid om at nu har man forhandlet uafbrudt i 72 timer og endelig er man nået frem til et forlig. Så ser man to trætte forhandlere tone frem på TV som ligner noget som lige er til at lukke op og skide i, stå og forklare at det er en fornuftig aftale! – Jov, det tror jeg da nok det er. I har ikke sovet i 72 timer og der til sidst kl. 03.45 om morgenen, lige DER virkede jeres hjerner optimalt.
Herregud det er jo bare en overenskomst for 50.000 mennesker i 3 år, vi taler jo ikke om den helt store forbrydelse som når en lastbilchauffør har overskredet sine køre/hviletidsregler og ikke har hvilet sig i 8 timer.
Jeg vil sige det samme til fagforeningerne som jeg vil sige til folkekirken. Kom nu ind i det 20. århundrede…!

Kommentarer

4 kommentarer om “Blokadevagter ved vejlegården”

 1. moffe siger:

  Normalt kan jeg godt lide rnn.dk, men denne gang er det direkte lodret løgn hvad der skrives. Du er – som du selv hentyder fra en svunden tid. Lad mig forsøge med en beskrivelse af dig.
  Hvis du har en bil er den enten på gule plader, papegøjeplader eller invalidebil. Du stemmer på Venstre, og de penge du selv har og tjener er til dig selv, og alle dem vi andre betaler i skat forlanger du også del i. Du er ikke bleg for at bruge dine albuer og springer gerne over i køen – i butikker, på hospitalerne og i trafikken. Reglerne er til for alle de andre, – ikke dig, du skal bare kræve.

  Tilbage til problematikken med blokadevakter. Hvad er dit ærinde og hvor er du i alle andre konflikter mellem to parter?
  Hvad er en fagforening ( prøv at sige det stille og roligt) måske kan du høre hvad du selv siger. Er Krifa et fag? er det faglige hus et fag?

  Nej det er privatkapitaliste selskaber som du med din overbevisning hylder og hejler. Deres eneste gang på jorden er at være sponsor i fodbold og håndbold, og ejerne er af samme støbning som dig, – de vil have oplevelser som andre betaler.

  Så lad nu den regelrette kamp mellen dine artsfælle og mine artsfæller fortsætte.

 2. mick siger:

  RNN ved man hvor man har i lommen på Venstre

 3. Finn Larsen siger:

  Chrummer
  Hvor vil du hen med det sludder du skriver. Du har åbenbart ikke fattet ret meget af det virklige omdrejningspunkt i Vejlegårdssagen. Det er ret skuffende at læse.

  Hvordan kan du acceptere løndumpning, afskaffelse af blokaderetten og ikke mindst skal du være opmærksom på at Krifa har fravalgt strejkeretten.

  Nej,- Chrummer du er forkert på den. Vi skal netop værne om de rettigheder som har båret os ind i de 20 århundrede.

  Hvis du ikke er medlem af en fagforening,- så er dine rettigheder/muligheder begrænset hvis du får sparket. Hvis heller ikke er medlem af en A-Kassen og skal bruge penge fordi du har fravalgt medlemsskabet,- ja så må du tære på dine egne ressourcer. Du skal ikke søge kontanthjælp,- fordi så belaster du de offentlige kasser og svækker velfærden. …og jeg vil ikke være med til at føde dig fordi ikke har gidet tage et ansvar og meldt dig ind og betalt medlemskabet af din egen lommen.

  Forsæt bare med dine liberalistiske holdninger…det er dem du skal leve af når du blive ledig.

 4. Morten siger:

  Jeg vil 100 gange hellere stemme på venstre end den flok brudte valgløfter vi har siddende nu.

  En flok pampere af værste skuffe. Betalingsring, efterløn, mindre ulighed osv.

  Vi bør leve i et fritvland, frit om man vil være medlem af en fagforening, frit om hvilken fagforening man vil være medlem af.

  3F og resten af de røde fagforeninger har sovet i timen. Der stakkels formand som mindst tjener 2 mill. Om året er mange for en seriøs gang konkurrence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top