Annonce

B77 Mandskor varmer op før Rødovre Cup finale
roedovrecup-B77-RoedoveBK4_.jpg
fodbold I morgen bliver det afgjort hvem der skal have håneretten i byen, når finalen i den traditionsrige Rødovre Cup skal spilles på Valhøj Skole. Kampen starter kl. 15.30. B77 mandskor varmer op fra kl. 14.00.

Fodboldklubberne Vest og Rødovre står overfor hinanden, når finalen i årets Rødovre Cup i morgen kl. 15.30 bliver fløjtet op på Valhøj Skole. Festlighederne starter allerede kl. 14.00, når B77 Mandskor synger et par af de gamle kendinge. Før, under og efter kampen vil der samtidig være mulighed for, at få stillet den værste sult og slukket tørsten.

Der er gratis adgang til finalen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top