Avarta ude af pokalen
avarta-b1908_29_220412_BP.jpg
Avarta er færdige i årets pokalturnering efter et nederlag på 4-0 til B 93. Foto: Arkiv
Fodbold Københavnerklubben B 93 var for stor en mundfuld for Avarta, der er ude af pokalturneringen efter et nederlag på 4-0 på udebane tirsdag aften.

Landspokalen
B 93 – Avarta 4-0 (2-0)

Østerbro Stadion dannede tirsdag aften rammen om et opgør i pokalturneringen mellem B 93 og Avarta. B 93 rykkede inden sommerferien ud af 2. division, men det var alligevel hjemmeholdet, der trak det længste strå og avancerer til næste runde.”I aften gav vi plads til også at se nogle andre spillere og havde fire-fem nye med på holdet. Vi valgte at tage den løsning, men ikke fordi, vi ikke ville vinde. Vi har også en vigtig kamp på søndag, og den vil vi selvfølgelig gerne stå godt til,” siger Avarta-træner Christian Grønbæk og fortsætter.

”Det er heller ikke mere end tre dage siden sidste kamp, så dem, der havde lidt problemer, fik lov at stå over. Det blev vi så straffet lidt for i dag – det må vi erkende.”

Cheftræneren afviser, at holdet ikke tog opgaven mod B 93 seriøst.

”Spillerne spiller hver kamp for at vinde, så det er ikke fordi, vi prioriterer ligaen højere end pokalen. Man kan ikke sige, det er ligegyldigt, det vi gør i dag, ellers giver det ingen mening, det vi foretager os. De spillere, der kom i aktion i dag, gik ud for at vinde,” siger Grønbæk.

120 procent på turneringen
”Det skal også siges, at vi møder B 93, som er et stærkt hold, der var helt klar i dag. De rykkede ud af 2. division sidste sæson og ville vise i dag, at det ikke var berettiget, selvom de endte under nedrykningsstregen. De spillede fint og straffede os, der måske ikke var helt klar.”

Avarta var bagud med 2-0 ved halvlegen, og hjemmeholdet fordoblede dermed føringen i de sidste 45 minutter.

”De laver nok to et halvt mål på flot gennemspillet spil, og så halvanden mål på vores fejl. Nu er vi ude af pokalturneringen og kan koncentrere os 120 procent om turneringen, og det gør vi også. 2. division er så stærk, at, med den trup vi er i besiddelse af, kan vi ikke koncentrere os om begge dele,” slutter Christian Grønbæk.

På søndag spilles tredje runde i 2. division Øst, og Avarta får besøg af FC Helsingør. Kampen begynder kl. 13 på Espelunden Stadion.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top