Annonce

2610 Rødovre!
Chrummer_tyr.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Jeg var ikke klar over, at Rødovre kunne beskrives med 4 bogstaver: "IRMA".

Jeg var godt klar over, at vi har et tårn, hvor der stod “IRMA” på toppen. Men at det var vores varetegn, det var jeg ikke klar over. Jeg har aldrig tænkt på Rødovre når jeg gik i Irma, eller for den sags skyld tænkt på Irma, når jeg gik i Rødovre.

Men siden Rødovre havde overtaget Irma-tårnet, så valgte Irma at fjerne det store skilt. Det tog dele af vores politiske miljø meget ilde op. De var meget sure over, at Irma pillede deres reklame ned. Så blev Irma sure over at politikerne blev sure på Irma.

Annonce

Nu har jeg i 17 år kørt forbi den Irma neon-reklame der hænger ved søerne, hvor en høne ligger æg. Så vidt jeg ved betaler Irma rigtigt mange penge for at have den hængende der. Og i Ringsted står der et 30 meter højt skilt som reklamerer for et indkøbscenter. Det skal nu pilles ned, fordi det er i strid med naturfredningsloven.

Nu sidder jeg og tænker over, om Irma ikke dummede sig big-time, ved at pille reklamen på kaffetårnet ned. Et firma – som i øvrigt fylder min postkasse med reklameaviser med tilbud på hakket kød og mao-sko  – siger: “Du tilbyder os altså en gratis 30 meter høj lysende reklame med vores firmnavn? Nej tak. Vi sender hellere en folder på en dårlig papirkvalitet!”

Hvis jeg var Irma ville jeg sgu da sige: “Det var sgu en fejl. Vi kommer med en ny der er dobbelt så stor!””

Hvis jeg var marketingdirektør i Irma, så ville jeg i den næste husomdelte reklameavis skrive “Undskyld Rødovre, Vi gi’r sgu en kvajebajer på lørdag” – selvfølgelig ikke en almindelig høker-bajer, men en økolokisk ale fra eget mikro-bryggeri…

Men nu vil Irma jo gerne slå sig op på en god kvalitet, og har bestemt ingen forretninger uden for Sjælland, så måske er Rødovre bare ikke lige der de vil have deres reklame hængende. Måske de tænker, at en Aldi reklame ville være mere passende.

Jeg synes da sagtens, at vi kunne gøre kaffetårnet til et nyt varetegn. Det ville sgu da se smukt ud med den Røde Tyr bøjet i neon. Og så synes jeg, at man skulle bruge lidt mere tid til at finde ud af, hvad vi skal bruge etagerne UNDER neonreklamen til.

Jeg stemmer for en rød tyr i neon.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top