Annonce

Superstudent
WEB_Superstudent_Forside.jpg
Hun ligner ikke bare et 12-tal. Hun er også et. Louise har fået 26 x 12-taller til eksamen. Foto: Red.
LIGNER ET 12-TAL: 26 x 12-taller og et samlet snit på 12,3 er ikke nok for Louise Frøkjær Wisby Olsen. Efter sommerferien skal hun læse kinesisk på Københavns Universitet. "Men jeg drømmer om et job i Mærsk," siger hun.

Hvis man ikke stod en meter fra hende, ville man næppe tro på, at det var Louise Frøkjær Wisby Olsen fra Resenbrovej, der udfordret af Deres udsending svarede på kinesisk.
Med 26 x 12-taller og et samlet snit på 12,3 på grund af mange højniveaufag, skrev hun sig sidste lørdag ind i historiebøgerne, som den skarpeste student på Copenhagen Buisiness School i Ballerup. Det fik hun kæmpe hyldest for, og 500 kroner som belønning af skolen, men Louise er slet ikke færdig endnu.
“Det har været en hård tid, og jeg har læst sindssygt meget op til eksamen. Nu skal jeg lige holde lidt sommerferie, inden jeg skal ind og læse kinesisk på KU,” siger Louise, der stadigvæk har eksamensansigtet på, så man ikke kan se, hvor stolt hun sandsynligvis er.

Klarer sig på kinesisk
“Jeg har været i praktik i Kina, og haft kinesisk som valgfag, og min drøm er, at jeg en dag vil kunne bruge det til at få et job i Mærsk,” afslører hun.
Kan du sige; ”jeg vil helt vildt gerne have et job i Mærsk, fordi jeg er så klog,” på  kinisisk forsøger vi drilsk at spørge, men Louise er efterhånden ekspert i at svare på svære spørgsmål, og udfordringen får hende kun til at smile endnu mere, mens de orientalske ord flyder ud af munden på hende.

Annonce

Konkurs og kredit. Til sin sidste eksamen skulle hun svare på spørgsmål om konkurs og kreditter i erhvervsret, men heller ikke her var der nogen slinger i valsen.
“Jeg tror faktisk ikke, at jeg sagde nogle ting, der var helt fantastiske, men jeg havde meget godt styr på det hele, og er efterhånden blevet god til at gå til eksamen,” griner Louise, der på trods af endnu et 12-tal i den sidste eksamen, afviser at hun aldrig kommer ud fra læsekammeret derhjemme.
“Jo, jeg spiller skam fodbold i Herlev, men det er rigtigt, at der har været lige lovlig meget læsning på det sidste. Men så er det godt, at jeg fik en tur til Langelandsfestivalen af mine forældre i gave, det bliver rigtig sjovt, er jeg sikker på,” siger Louise Frøkjær Wisby Olsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top