Annonce

Sommertid er bryllupstid
WEB_Heerup_hjertekareten.jpg
Frem til den 19. august vil der være gratis adgang for alle brudepar og gæster, hvis blot museet får et fotografi af hovedpersonerne foran 'Hjertekareten'.
BRYLLUPSTID: Nu kan alle brudepar blive foreviget sammen med et af Heerups mest kendte værker, 'Hjertekareten', der holder sommerferie i Rødovre.

Denne sommer har alle brudepar muligheden for at blive fotograferet sammen med Heerups berømte værk om kærlighed, ‘Hjertekareten’. Maleriet, der forestiller et bryllupspar i en hjertekaret, er et af kunstnerens mest berømte, og er normalt udstillet på Louisiana.  Denne sommer bliver det dog udstillet her i Rødovre, og det har fået Heerup Museum til at tænke kreativt. Udover at lade brudepar fotograferes sammen med det berømte maleri, afholder museet hele sommeren en sjov konkurrence, hvor borgere kan sende billeder af deres egen ‘bryllupskaret’.

Hjertekaret
Heerups “Hjertekareten” har længe været beundret og elsket af mange, en del har endda brugt motivet til bryllupsinvitation mm, men hvad er det egentlig Heerup fortæller os om bryllupper, parforhold og kærlighed gennem dette store farverige maleri? Det vil vi gerne have museets besøgende til at fortælle os,” siger museumsinspektør Anni Lave Nielsen.

Annonce

“Vi har fundet andre værker med bryllup som tema frem, men også værker omhandlende kærlighed mellem mand og kvinde, værker om naturen, som hjertekareten kører igennem, og nissen som følger dem på vej, siger Anni Lave Nielsen.

Send et foto af hvordan I blev kørt til/fra brylluppet og vær med i konkurrencen om en romantisk eftermiddag for to på Heerup Museum med velkomstdrink, privat miniomvisning og lækker picnickurv. Send til heerupmuseum@rk.dk senest den 1. august.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top