Sexovergreb mod søskendepar
FÆNGSELSDOM: En 33-årig mand skal 15 måneder i fængsel for flere sexovergreb mod en dreng og en pige, som han tidligere har været stedfar for.

Den 33-årige tidligere stedfar har nægtet alt, men retten har fundet søskendeparrets forklaringer så troværdige, at manden i sidste uge blev dømt 15 måneders ubetinget fængsel.
Overgrebene fandt sted over en toårig periode fra 2006 til 2008, men sagen er først begyndt at rulle fornylig. Stedfaderen flyttede i 2008 og først efter tre år betroede børnene sig til deres moder.

Forsøg på samleje
Overgrebene fandt sted fra 2006 til 2008 og den tidligere stedfader er blevet dømt for forsøg på samleje og flere tilfælde af anden kønslig omgang med pigen, som dengang var 12 og 13 år gammel.
Han blev også dømt for blufærdighedskrænkelser mod stedsønnen, som dengang var 15 eller 16 år, og et groft kønsligt overgreb, hvor drengen ikke kunne modsætte sig pga. sygdom.
“Stedfaderen har nægtet alt, men retten lagde vægt på børnenes troværdige og deltaljerede forklaringer, siger anklager Henriette Reinholdt.

Annonce

Han blev idømt 15 måneders ubetinget fængsel sidste fredag. Han overvejer at anke.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top