Annonce

RH bliver i 1. division
håndbold: Rødovre Håndboldklubs damer forbliver i 1. division. Det skyldes, at Stjernen fra Odense har valgt at trække holdet, og den overskudsgivende plads gives til RH.

RH har været igennem en lang sej kamp i sidste sæsons 1. division, og med det yderste mandag måtte de strække våben og tage turen ned i 1. division.

Men AGF gik konkurs, og det åbnede for en ekstra plads i den landsdækkende række, men selvom Rødovre stod først i køen for den ekstra plads som AGF efterlod, endte pladsen til et 2. divisionsmandskab.

Annonce

Så kom kampen på skrivebordet, da det var en drønhamrende uretfærdig beslutning af Dansk Håndbold Forbund. Men netop som 2. division var en realitet, kom der endnu en ledig plads og denne gang blev RH tilgodeset af DHF. En plads som RH takker ja til, men det bliver ikke uden udfordringer, ifølge formand Mikael Eriksen:

”Der er ingen tvivl om, at det vil blive lidt af den udfordring, da flere spillere, efter sæsonafslutningen, er flyttet væk fra københavnsområdet. Men ledelsen har alligevel valgt at takke ja til muligheden for at spille i 1. division.”

”Vi mener, at vi har en god spillertrup og et attraktivt setup, hvor der nu også er tilknyttet fysisk træner og træning i motionscenter, så man kan godt forestille sig, at det bliver endnu mere attraktivt at spille for os. Vi vil da også tage godt imod nye spillere,” slår formanden fast. Han fortsætter:

”Endelig har vi også mulighed for at bruge spillere fra vore eget talentfulde U18-hold, ligesom vi gjorde i sidste sæson,” slutter Michael Eriksen.

I den kommende sæson trænes RHs 1. divisionsdamer af Jan Bækgaard.

Kommentarer

1 kommentar om “RH bliver i 1. division”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top