Politiet efterlyser denne mand
Roever_2.jpg
Gerningsmanden beskrives som en dansk mand på ca. 25 år, 170-180 cm høj og almindelig bygget. Han var iført en mørkegrøn kasket, mørkgrøn T-shirt med hvidt logo på brystet, cowboyshorts, hvide sko og hvide sokker. Kender du denne mand? Så kontakt Københavns Vestegns Politi. Foto: Politiet
efterlysning Politiet beder offentligheden om hjælp til at identificere en mand der i sidste uge røvede 7-Eleven-kiosken på Rødovre Station.

Hvis du genkender gerningsmanden på billederne, så ser Københavns Vestegns Politi meget gerne, at man griber telefonen og deler sin viden med ordensmagten.
Gerningsmanden gik tirsdag den 24. juli ca. kl. 18.13 ind i i 7-Eleven-kiosken på Rødovre Station. Her truede han personalet med en skruetrækker og forsynede sig selv med penge fra kassen og stak af til fods mod Kærene.  
Han beskrives som en dansk mand på ca. 25 år, 170-180 cm høj og almindelig bygget. Han var iført en mørkegrøn kasket, mørkgrøn T-shirt med hvidt logo på brystet, cowboyshorts, hvide sko og hvide sokker.
Kender du denne mand? Så kontakt Københavns Vestegns Politi. Oplysninger kan gives på hverdage inden for normal arbejdstid til politikommissær Johnny Bonde på telefon 7258 7886 eller via Københavns Vestegns Politis hovednummer 4386 1448.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top