Annonce

Organist fyldte 50 år
50 ÅRS FØDSELSDAG: Hun fik ikke selv lov til at spille fødselsdagsmelodien, da hun i mandags fejrede 50 års fødselsdag. Men det er ikke fordi Karin Schmidt Andersen, organist ved Hendriksholm Kirke, er bange for at tage fat.

I 21 år har hun som organist i kirken vist musikalsk dygtighed. Det gælder orgelspil ved gudstjenester, kirkelige handlinger og ved koncertvirksomhed.  “Med det store engagement for kirkens ve og vel har hun ledet og inspireret Hendriksholm kirkekor til både koncerter ved kirken og rundt i landet og i udlandet, bl.a. i Norge, Ungarn, Italien og Frankrig. I  næste uge skal koret give flere koncerter i Barcelona,” siger den afgåede præst, Henrik Jul Petersen.

“Med sit venlige væsen forstår hun at fange børn og unges opmærksomhed, når hun demonstrerer orgel og orgelmusik. Det gælder også hendes store engagement med babysalmesang, hvor mødre med deres spædbørn synger og danser. Med al sin aktivitet med gudstjenester, kirkelige handlinger, koncerter, korarbejde og musikandagter er det hendes udtrykkelige ønske og målsætning at være kirkemusiker. Hun magter også at inspirere til mere folkelig sang og musik,” tilføjer Henrik Jul Petersen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top