Mere end merværdi
WEB_2012-benny-holst-004.jpg
Rødovregaard havde igen haft stort held med at trække en af de helt store personligheder til Kirkesvinget 1. Og med Jacob Rathje og Martin Andersen som bisiddere på scenen, viste Benny at han også er en mester til at finde komplette musikere. Foto: PRIVAT
KABARET: Den silende regn kunne ikke ødelægge en historisk kabaret på Rødovregaard.

Regnen tvang Benny Holst med følge i ly, da de sidste søndag gav den hele armen på Rødovregaard.

I tørvejr kunne publikum i en stuvende fuld sal opleve Benny Holst, Martin Andersen og Jacob Rathje levere en nærværende og meget spændende koncert

Annonce

Trioen gik på scenen og leverede en fantastisk musikalsk oplevelse. Benny hev nogle gamle historier frem fra erindringshylden, og den totale tavse nydelse fra de stærke tekster blev afløst af latter og lystige kommentarer, der var helt i ånd med de sjove, men alvorlige tekster fra gamle dage.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top