Annonce

Kort nyt fra det lokale politi
POLITIRAPPORT: Skolelastvogn og skolebus kolliderede, en 14-årig dreng var på tyvetogt og så blev en 51-årig mand så sur på politiet, at han kastede sit ur i hovedet på ordensmagten.

Skolelastvogn påkørt bagfra af pædagoger
Det kunne være gået grueligt galt, da en skolelastvogn fredag i myldretiden bremsede hårdt op ved et lyskryds på Roskildevej.
En bus med to pædagoger og 12 børn, nåede nemlig ikke at bremse, og kørte i stedet ind i den store lastvogn.
Ingen personer i bussen kom heldigvis til skade, men eleven i skolelastvognen kom efter politiets vurdering lettere til skade.

14-årig taget på tyvetogt
Man skal aldrig gå tilbage til en fuser, men hvis man er butikstyv, er det heller ikke smart at gå tilbage til en succes.
Butiksdetektiven i Rødovre Centrum genkendte i torsdags en 14-årig dreng, som den person, der havde begået tyveri mod en af de lokale forretninger.
Da han i torsdags blev set gå ind i selv samme butik med en såkaldt russerpose, blev han tilbageholdt indtil politiet kom og tog ham med på politigården, hvor man kontaktede hans forældre og de sociale myndigheder.

Annonce

Kastede ur efter politiet
Torsdag aften blev en 51-årig mand fra Albertslund så sur over, at politiet stoppede ham i bil på Roskildevej, at han lastede sit ur i hovedet på en politibetjent.
Manden var under mistanke for at have kørt spirituskørsel, men nægtede kategorisk at opgive sit navn og lade sig teste.
I stedet blev anholdt og kørt til Albertslunds politigård, hvor han var meget aggressiv og skubbede en betjent ind i en væg, ligesom han kastede sit ur i hovedet på en anden betjent.
Han nægtede spritkørsel, men slipper, uanset hvad prøverne måtte vise, ikke for et retsligt efterspil.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top