Annonce

Internationalt stævne i World Cup Hallen
bowling-worldcup_040508_BP.jpg
Der er fri adgang til den firedages lange turnering og alle er velkomne til at følge med i strabadserne far nærmeste hold. Foto: Arkiv
bowling 72 fra atleter fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen kæmper fra i dag og fire dage frem om de nordisk/balti-ske mesterskaber i døve bowling.

 World Cup Hallen i Rødovre Centrum lægger kegler og bowlingbaner til dette års nordisk/baltiske mesterskaber i døve bowling. Det internationale stævne starter allerede i dag med åbningsceremoni og holdkampe.
Der er tilmeldt 72 atleter fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen. Danmark stiller med fem kvinder og seks herrer og landstræner Martin Wozny tror på dansk metal.
“Jeg håber bestemt på at hive minimum én me-dalje med hjem fra dette mesterskab. Vi har helt sikkert herre-spillere som kan gå helt til tops, hvis de rammer dagen. Især 2- og 3 mandshold forventer jeg at ligge med i toppen,”  udtaler han.
Landstræneren fortæller samtidig, at han er overrasket over de danske deltageres høje engagement og tilgang til konkurrencen.
“Jeg har kun været
landstræner for herreholdet under et år, men det har overrasket mig, hvor meget spillerne går op i det. Selvom deres muligheder er begrænset i forhold til økonomi osv., har de samme ambitioner og engagement som det hørende landshold,” siger han.

Hjemmebanefordel
Martin Wozny håber på dansk succes og han er sikker på, at hjemmebanefordelen i Rødovre kommer til at spille en stor rolle.
“Vi har bestemt stor fordel af hjemmebanen. Vi har mulighed for at lave samling i Rødovre, hvor vi kan få lagt nøjagtig samme olieprofil, som der spillers på til NBM. Dermed ved vi på forhånd, hvordan banerne skal spilles og hvad der sker med banerne når der er spillet et par serier på dem. Dette er en meget vigtig, næsten altafgørende faktor, da vi kan afprøve forskellige kugler, spillelinier og slip. Så ved vi præcis, hvad der virker og hvad der ikke virker, inden vi går i gang med mesterskabet.” siger han.

Annonce

Bedste mesterskaber til dato
World Cup Hallen i Rødovre er i rigtig mange år blevet betragtet som én af landets bedste og mest seriøse haller. Dansk Døveidrætsforbund tror, at disse mesterskaber kan blive det bedste til dato.
“Vi er meget glade og utrolig stolte over at kunne byde velkommen til de nordisk/baltiske mesterskaber i World Cup Hallen i Rødovre. Vi har påtaget os værtskabsrollen i forventning om at kunne tilrettelægge og eksekvere det bedste NBM til dato. Vi har i tæt samarbejde med World Cup Hallens direktør Gert Nielsen, fået et professionelt og forhåbentligt underholdende stævne, hidtil uset i døvesportsverdenen, sat i søen og vi ser meget frem til at kunne byde atleterne og idrætslederne fra de 8 lande, samt publikum, på fire forrygende dage med bowling i verdensklasse i de mest moderne rammer, Danmark kan tilbyde,” lyder det fra forbundet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top