Annonce

Har du set Carolines bamse?
WEB_CarolineAnna1.jpg
Bamsen blev væk på en gåtur onsdag i sidste uge på strækningen mellem Islev Torv og Slotsherrensvej i nærheden af Islevbrovej. Hvis man har fundet bamsen (billedet) kan Carolines mor kontaktes på telefon 51 88 66 01. Foto: PRIVAT
EFTERLYSNING: Nogle vil trække på smilebåndet og tænke agurketid, men når man hører baggrunden for bamse-efterlysningen vil mange nok få en klump i halsen. 2-årige Caroline kæmper en hård kamp mod kræften, men hun mistede i sidste uge sin tro følgesvend, bamsen 'Anna'.

2-årige Caroline Woss har ikke haft en nem start på livet. Den lille pige fik sidste år i juni måned konstateret cancer i hjernen. Siden da han hun kæmpet for livet, men hun har ikke gjort det alene. Ved sin side har hun hver gang haft familie og sin trofaste støtte, bamsen Anna. Bamsen var med, da Caroline modtog strålebehandlinger i USA og kemobehandling på Rigshospitalet, men i sidste uge forsvandt bamsen efter en gåtur ved Islev Torv.
“Bamsen har været med hende overalt og er hendes faste makker, når hun er på hospitalet. Den betyder virkelig meget for hende og derfor håber vi virkelig, at nogle finder bamsen, for hun vil meget gerne have den tilbage,” forklarer Carolines mor, Maria Woss.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top