Annonce

Gud har internet!
WEB_Chrummer_gud.jpg
Foto: Sille Lyngsø Olesen
Chrummer: Jeg var ude at flyve med "Norwegian". Der har man trådløst internet i flyet. Så kan man sidde der i 10000 meters højde og læse mails og surfe på internettet.

Film, musik, evakueringsplanen og sex på toilettet er åbenbart ikke underholdning nok. Nu kan man blive medlem af “High Mile Club” og ligge foto på Facebook med det samme. Man må ikke sende en sms eller have sin iPod tændt, når flyet letter og lander, men i 10000 meters højde, så betyder det åbenbart ikke noget.

Jeg tænker på, hvor store problemer jeg havde med mit Internet derhjemme, hvor TDC’s undskyldning var, at jeg boede for langt fra den nærmeste central. Men når jeg kan se porno på Internettet i 10 km højde over en udørk, så godtager jeg ikke den undskyldning længere.

Annonce

Nå, men nu er der så Internet i himlen, så er der nok alligevel ikke så skidt at dø alligevel. Så jeg vil gerne begraves med en iPad og et fornuftigt lager af M&M’s. Der er nok nogle der bliver lidt overrasket over, at man 3 dage efter sine begravelse lige opdaterer Facebook med en statusopdatering: “På 3. dagen opstanden:” – Eller man kan “prikke” til sine venner og sige “Husk at tage rent undertøj på. Du bliver indlagt i eftermiddag. Vi ses fredag!” – man kunne også hjælpe sine venner lidt og give dem gode råd. F.eks. “Du behøver ikke droppe smøgerne. Du bliver kørt ned af en bus!” Men det var måske også på tide, at Gud anerkendte, at Internettet er kommet for at blive. Han har følt at konkurrencen fra helvede var blevet hård.

Efter fanden har kunnet tilbyde fadøl ad libitum (ganske vist pænt lunkent)  og den seneste sæson af “De Unge Mødre” på repeat. OK jeg hader lunken fadøl og De Unge Mød-re, men jeg må indrømme at tanken om et evigt liv i himlen, hvor man åbenbart ikke laver andet end at lytte til harpespil og spise Philadelphia smøreost, ikke lige har været super tiltrækkende for mig. Og faktisk en pæn væsentlig årsag til, at jeg holder mig i live. Jeg hader ost og harpespil.

Men med Internettet gør det en evighed lidt nemmere. Jeg synes faktisk, at det er rart med Internet i flyveren. Men ved nærmere eftertanke, så ved jeg ikke hvor fedt det egentligt er. Jeg hader at flyve, og så er det jo rart at ens rejsemakker lige sidder og  googler “flykatastrofer”, bare lige for at vise dig nogle “fede billeder”. Men hævnen bliver sød, for jeg ved, at han skal flyve med samme selskab i næste uge. Så tror jeg at jeg vil sende en mail til ham, lige inden hans fly skal til at lande: “Har lige hørt i radioen, at et fly fra København mod Nice har mistet et landingshjul. Er det dit fly?”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top