Frivillige søges til festival
FESTIVAL: Ny festival vil sprede musik og glæde blandt unge personer i Rødovre. Men der mangler frivillige, som kan være med til at gøre festivalen til en succes.

Rødovre er den by i Danmark, hvor der fødes flest børn. Samtidig er to ud af tre borgere fyldt 50 år. Som en lus mellem to negle vrider Rødovres ungdom sig af kedsomhed.

Men den 18. august skal det være slut.

Annonce

Rødovre Festival 2012 er et spritnyt forsøg, der vil samle byens unge i hjertet af Rødovre til en fed dag med festivalstemning midt på rådhuspladsen. Her vil mindst 15 dygtige bands dyste på den store scene om at vinde deres helt egen koncert i kulturhuset, men alle andre kan også være med.  Rødovre Festival 2012 får nemlig premiere på byens første Ipod-battle, Rødovremesterskaberne i FIFA 2013, Streetball og parkour på pladsen, hvor man også kan skyde til måls med ægte slangebøsser og ‘Angry Birds.’  På den anden side af rådhuset, vil byens mest eftertragtede græstæppe for første gang nogensinde blive omdannet til én kæmpe fodboldbane, hvor alle Rødovres fodboldklubber vil dyste om håneretten og flotte præmier i en mini-maratonudgave af den populære Rødovre Cup.

Fatboys og vild tyr
Skulle nogen få brug for et hvil, kan man køle tæerne af i rådhuspladsens små vandbassiner, eller nyde festivalstemningen fra et hyggeligt loungeområde med fatboys, backgammon og hele pibetøjet. Man kan også bare snuppe en stadionplatte med det hele, eller en kølig fadøl fra det kæmpe øltelt.

Er dét ikke fedt nok, kan man altid ride en tur på tyren. Det er vi mange der gør denne aften, hvor Rødovre Festival 2012 vender op og ned på ,hvordan byen ser på de unge, og de unge ser på byen.

Rødovre Festival kan blive DIN festival. Kunne du tænke dig at være med til at arrangere Rødovres første musikfestival på rådhuspladsen? Har du gode idéer til, hvordan man laver en fed fest og skaber en hyggelig stemning. Vil du gerne være med til at følge dine idéer til dørs. Så er det dig, Rødovre Festival har brug for. Et projekt af denne størrelse kan nemlig ikke fungere uden frivillige, der i boder og på pladsen kan hjælpe de mange gæster.

Idéerne er allerede mange, men rådhuspladsen er stor, og der er stadig plads til endnu flere.

Sæt dit fingeraftryk
Har du derfor noget på hjertet, som passer til hjertet af Rødovre, så hop med på vognen og vær med til at sætte dit fingeraftryk på Rødovre Festival 2012.  Som frivillig vil der være lidt godt til ganen, spændende udfordringer på dagen, en gratis koncert i Viften og en efterfest kun for de frivillige.

Send en SMS på 31 12 26 10, hvis du vil vide mere, eller send en E-mail til andre@rnn.dk, hvis du gerne vil være frivillig på festivalen.

Kommentarer

1 kommentar om “Frivillige søges til festival”

  1. Linda becher siger:

    Hej med jer. Syntes det lyder spændende at kunne være frivillig den dag. Blev godt opereret i knæet for 6 uger siden,men der er vel noget jeg kan hjælpe med griner,måske i en bod el. lignende,men er ihvertfald frisk på at hjælpe.

    Venligst Linda

    Rådmand billes vej. Rødovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top