Fandt skjult våbenlager
våbenlager: To blikkenslagere fandt et skjult våbenlager, da de skulle reparere en vandskade i en lejlighed på Roskildevej.

Det var hverken utætte rør eller dryppende vandhaner, som mødte to VVS-folk, da de skulle undersøge rørføringerne i en lejlighed på Roskildevej.

I stedet fandt de 11 skydevåben, 10 pistoler og en revolver.

Annonce

Våbnene tilhører angiveligt en 55-årig våbenhandler fra Greve, der for tre uger siden blev idømt en behandlingsdom for illegal våbenhandling, sandsynligvis til personer i bandemiljøet.

I torsdags blev han på grund af fundet i Rødovre varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling.

Den 55-årige har tilknytning til lejligheden, fordi han kender beboeren, og politiets bandeenhed Task Force Øst har tidligere beslaglagt skydevåben, som den 55-årige gemte i lejligheden.

Manden fik den 15. juni frataget alle sine tilladelser til at sælge våben, fordi han var i besiddelse af en lang række ulovlige skydevåben, men Task Force Øst vurderer, at det skjulte rum bekræfter, at han havde til hensigt at fortsætte det illegale våbensalg.

Blandt de 11 våben var en Heckler & Koch pistol, flere Walther-pistoler, en Smith & Wesson revolver kaliber 38, en Beretta pistol og en Mauser.

Ud over pistolerne lå der våbendele i det hemmelige rum, som politiet også mistænker manden for at ville sælge videre, eksempelvis bundstykker, piber og styrerammer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top