Annonce

Det er aldrig for sent
web_Kenneth_H_Nielsen.jpg
Kenneth har gået 20 uger på kurset Level Up på VUC på Højnæsvej Foto: Red.
SKOLEKLAR: Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Det kan 38-årige Kenneth H. Nielsen snakke med om. Han blev mobbet ud af folkeskolen som 15-årig, men 23 år efter gav han skolen en chance til.

Kenneth H. Nielsen har ikke gode erfaringer med folkeskolen. Som 15-årig gik Kenneth ud af skolen, mobbet ud som han selv udtrykker det, og siden har han arbejdet uafbrudt indtil krisen slog igennem.

“På arbejdsmarkedet fandt jeg ud af, at jeg duer til noget, og nu har jeg fundet ud af at jeg faktisk også duer til at gå i skole. Det troede jeg ikke, da jeg var 15 år. Og det troede mine lærere vist heller ikke,” udtaler Kenneth H. Nielsen.

Annonce

9. klasse
Tidligere på året satte han sig derfor det mål, at han ville færdiggøre det han ikke fik gjort i folkeskolen. Efter 20 uger på skolebænken hos VUC Vestegnen har Kenneth været til eksamen og bestået 9. klasse med en stribe 10-taller som resultat.
“Det er noget andet at gå i skole som voksen. Man bliver mødt mere personligt af lærerne, og så har der været et rigtig godt sammenhold blandt kursisterne, som har holdt motivationen oppe til 30 timers skole om ugen. Vi holdt en middag efter eksamen og det var svært at sige farvel,” fortæller Kenneth, der nu er indskrevet på et handelsskoleforløb for voksne. Her satser han på, at han kan blive voksenelev – gerne i elektronikbranchen.

Kenneth har gået 20 uger på kurset Level Up på VUC i Rødovre. Det er et særligt tilbud til unge og voksne som har brug for at få eksamen i fagene fra i 9. og 10. klasse.
Et ny Level Up forløb starter i august. Man kan tage 9. klasse i efteråret 2012 og 10. klasse i for-året 2013. Interesserede kan kontakte vejleder Finn V. Nielsen på 45114251 eller på mail fl@vucvestegnen.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top