Annonce

Bliver morderen fanget i Rødovre Centrum
forbrydelsen-2.jpg
Afsnit otte af den nye sæson af forbrydelsen tager seerne med til Rødovre Centrum. Foto: Red.
forbrydelsen Optagelserne til de sidste 10 afsnit i trilogien om Sarah Lund er i fuld gang. I forrige uge lagde filmholdet vejen forbi parkeringskælderen i Rødovre Centrum for at optage scener til afsnit otte.

DRs dramaserier har i årtier tryllebundet danskerne til skærmen i den bedste sendetid søndag efter søndag. 
Hypokonderen Fru Drusse, den hårde negl Taxa Mike og den charmerende strømer Fischer fra Rejseholdet har i de seneste årtier været synonym med DR Drama.
I de senere år har det været serien ‘Forbrydelsen’ og historien om den kvindelige drabsefterforsker Sarah Lund der har samlet danskerne foran tv-skærmene. Og når den nye sæson ruller over skærmen til efteråret, vil der være flere scener fra Rødovre.

Drama i RC
Til efteråret viser DR1 de sidste 10 afsnit i trilogien om Sarah Lund og optagelserne er i fulde sving.
I forrige  uge lagde serien så oven i købet vejen forbi Rødovre Centrum, for at optage en lang række scener til et af de sidste afsnit.
“Vi er i gang med optagelser til afsnit otte og vi optager fem sider i manuskriptet, hvilket svarer til fire-fem minutter i serien,” fortæller producent Anders Toft fra DR Fiction.
Han afviser samtidig, at der kommer til at foregå et mord i parkeringskælderen, men at optagelserne i Rødovre Centrum har noget med opklaringen at gøre.
“I serien er der flere sideløbende historier og optagelserne i kælderen skal bruges i forbindelse med mordet. Jeg kan sige, at nettet er ved at blive strammet om morderen i kælderen,” lyder det gådefulgt fra Anders Toft.
Forbrydelsen III er planlagt til udsendelse i september 2012.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top