Annonce

82-årig smed tricktyv ud
WEB_politibiler1_310507_BP.jpg
POLITIRAPPORT: En ældre kvinde i Maglekær ville først hjælpe den stakkels trappevasker, men endte med at smide ham ud, fordi han var en tricktyv.

Åben kun døren for folk, du kender. Sådan lyder politiets råd mod tricktyve, og du har sikkert hørt noget lignende lige siden du var barn. Alligevel hører man hver uge om tricktyve, der har held med deres usympatiske gerninger. Sådan gik det ikke i søndags.

Her var en 82-årig kvinde i Maglekær så venlig at lukke en tilsyneladende hårdtarbejdende rengøringsassistent ind i sin lejlighed, da denne ringede på og manglede vand til at kunne vaske trapperne i opgangen. Han blev lukket ind og begyndte at gå rundt i lejligheden, hvilket fik kvindens alarmklokker til at ringe, så hun smed ham ud igen med det samme.
“Der er tale om en afrikansk mand, 20-25 år, 170-175 cm høj, alm. af bygning. Han var iført en rød kasket med teksten ‘Danmark’ og medbragte en blå spand og lyseblå gummihandsker. Han talte fejlfrit dansk,” oplyser vicepolitikommisær, Jens Per Yndgaard, der gerne vil høre fra vidner i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage på telefon 72 58 76 99, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller på tlf.: 43 86 14 48.

Annonce

Vær skeptisk
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer derfor borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede: Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden. Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne.
Lav faste aftaler med hjemmehjælpere og håndværkere. Spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet. Hold afstand til ukendte personer på gaden og hold pungen tæt til kroppen.
Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort. Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme. Ring hurtigt til politiet, Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top