Annonce

Dansk tilgang fra Nordamerika
Ishockey Rødovre Mighty Bulls har offentliggjort 20-årige Anders Schultz som ny mand i truppen. Forwarden kommer fra en tilværelse i Nordamerika og har skrevet en toårig aftale.

I går, lørdag, var der tilgang fra Nordamerika i skikkelse af canadiske Jeff Terminesi. I dag er der så yderligere tilgang fra den anden side af Atlanten. Det drejer sig om den danske forward Anders Schultz, der har været en tur omkring USHL og NAHL.

”Det er rigtig spændende at vende tilbage til Rødovre. Det er en god klub, som man ved, hvad står for. Her er gode udviklingsmuligheder, og samtidig kender jeg også en del af spillerne fra landsholdet og sidst jeg spillede her. Derfor var det klart én af mine førsteprioriteter at spille her,” siger Schultz, der var med U20-landsholdet til VM i Calgary/Edmonton i december og januar.

Annonce

Han bliver den 12. forward på kontrakt i Rødovre i den kommende sæson. Og han skal ind og kæmpe om spilletiden i sin tidligere klub.

”Jeg håber på, at jeg kan få en masse spilletid, så jeg kan vise noget og få mere erfaring. Og samtidig vil jeg selvfølgelig kæmpe for holdet, så vi kan få en god sæson. Jeg glæder mig meget til at møde de andre senere i dag og komme i gang,” udtaler Anders Schultz.

Anders Schultz spillede i den forgangne sæson i alt 40 kampe for henholdsvis Cedar Rapids RoughRiders (USHL) og Topeka Roadrunners (NAHL). Han blev i alt noteret for 19 (6+13) point.

I morgen, mandag, kl. 12.00 vil Rødovre Mighty Bulls melde endnu en spiller ud, som har skrevet under med klubben.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top