Annonce

Tennis-camp til sommer
Tennis.jpg
Foto: Pressefoto
Tennis Rødovre Tennisklub lægger i slutningen af juli hus til TennisCamp, hvor børn i alderen 6 til 13 kan få 4 dage fyldt med tennis og andre konkurrencer og aktiviteter.

Til sommer byder Rødovre Tennisklub og TennisCamp alle børn børn i alderen 6 til 13 velkommen til 4 tennisfyldte dag. Mandag d. 30. juli starter camp’en og slutter af torsdag den 2 august.

Det er et projekt for alle, begyndere som øvet. Det eneste man skal gøre er at gå ind på www.tenniscamp.dk og tilmelde sig, og så er man klar til fire dages tennisfest med en masse tennis og sjove konkurrencer. På programmet er bl.a. holdkonkurrencer såsom Sandwichstafetten eller Madkasse-dysten.

Annonce

Udover holdkonkurrencerne vil der være præmier og velkomstpakker med rygsæk, t-shirt, kasket og svedbånd, samt en række overraskelser fra arrangørernes side.

Selve camp’en kommer ikke kun til at bestå af tennis. Som pauseindslag vil der en af dagene være frisbee-workshop. En tidligere europamester i tricks med frisbees kommer og giver nogle af sine tricks fra sig.

For mere information gå ind på www.tenniscamp.dk eller ring til Mikael Lytzen på 26192702.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top