Annonce

Stor, stor cykeldag
storecykeldag2_100607_BP.jpg
På søndag er der igen Store Cykeldag. Foto: Arkiv
motion Søndag skal der igen trampes i pedalerne, når der er Store Cykeldag i hele landet.

I Rødovre har turen igen fokus på natur- og kulturliv rundt om i kommunen, og ruten tager deltagerne med rundt i flere af byens spændende afkroge. I år kan man også prøve kræfter med formanden for Kommunernes Landsforening, når Erik Nielsen rejser sig i sadlen som startskud til en god dag på Rødovre Rådhusplads klokken 10.00.
I alt kommer der 14 gode kilometer i benene, hvis man kan klare hele turen, der bl.a. bringer cyk-listerne forbi Espevang Vandværk, Rødovre Frivilligcenter og Rødovregaard, hvor der vil være grillpølser og jazz. Turen cykles fortrinsvis på stier og veje med lidt biltrafik, og der vil i løbet af ruten være mulighed for at få eller købe forfriskninger.
Det er gratis at deltage, og der kræves ikke tilmelding til arrangementet. Der serveres en kop kaffe/te og et stykke morgenbrød i Viften fra kl. 9.30 til deltagerne. Både voksne og børn (og børnebørn) er velkomne. For alle der gennemfører cykelturen, vil der være lodtrækning om gode præmier.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top