Annonce


Stor, stor cykeldag
storecykeldag2_100607_BP.jpg
På søndag er der igen Store Cykeldag. Foto: Arkiv
motion Søndag skal der igen trampes i pedalerne, når der er Store Cykeldag i hele landet.

I Rødovre har turen igen fokus på natur- og kulturliv rundt om i kommunen, og ruten tager deltagerne med rundt i flere af byens spændende afkroge. I år kan man også prøve kræfter med formanden for Kommunernes Landsforening, når Erik Nielsen rejser sig i sadlen som startskud til en god dag på Rødovre Rådhusplads klokken 10.00.
I alt kommer der 14 gode kilometer i benene, hvis man kan klare hele turen, der bl.a. bringer cyk-listerne forbi Espevang Vandværk, Rødovre Frivilligcenter og Rødovregaard, hvor der vil være grillpølser og jazz. Turen cykles fortrinsvis på stier og veje med lidt biltrafik, og der vil i løbet af ruten være mulighed for at få eller købe forfriskninger.
Det er gratis at deltage, og der kræves ikke tilmelding til arrangementet. Der serveres en kop kaffe/te og et stykke morgenbrød i Viften fra kl. 9.30 til deltagerne. Både voksne og børn (og børnebørn) er velkomne. For alle der gennemfører cykelturen, vil der være lodtrækning om gode præmier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top